"Miksi nurkassa seisoo kuollut mies?" - pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet

13.01.2014 09:45 - Rea Tallgren

Lasten suusta on kuultu pelottavia ja outoja kommentteja aikojen alusta asti. Olemme aiemminkin uutisoineet niistä. Nyt kerromme teille uusimmat ja kammottavimmat lasten suusta kuullut lauseet.

Lapset sanovat monia hauskoja tai pelottavia asioita, koska eivät täysin ymmärrä mitä ne tarkoittavat, tai toistavat muualta oppimiaan fraaseja. On kuitenkin olemassa monia sellaisia lasten sanomia asioita, joita on vaikea selittää ja siksi ne ovatkin niin pelottavia.

Kokosimme alle karmivimmat tarinat, joita vanhemmat itse ovat kertoneet Single Dad Laughing -blogia pitävällä Dan Pearcelle.

"Eräänä aamuna kolmevuotias tyttäreni näytti todella väsyneeltä. Kysyin häneltä, oliko hän nukkunut kunnolla. Hän vastasi, ettei ollut, kun vaari oli nipistellyt hänen varpaitaan koko yön. Hänen vaarinsa tosin oli kuollut jo kahdeksan vuotta aikaisemmin, eikä hän ollut ikinä tavannut häntä. En myöskään ollut koskaan kertonut hänelle, että isälläni tosiaan oli tapana herättää meidät lapset nipistelemällä varpaitamme."

"Eräänä päivänä pieni poikani katsoi minua aivan yllättäen ja totesi rauhoittavalla ja tyynellä äänellä: "Älä pelkää äiti, en minä aio murhata sinua koskaan."

"Mieheni oli matkalla, ja olin ottanut kolmevuotiaan lapseni viereen yöksi. Koko talo oli pimeä ja hiirenhiljainen kun hän yhtäkkiä kuiskasi: "Sainpas sinut juuri sinne, minne halusin. Ja nyt aion syödä sinut."

"Paras ystäväni Lisa kuoli kun odotin tytärtäni. Kun tyttäreni oli kolmevuotias, kuulin hänen nauravan eräänä päivänä hervottomasti. Menin hänen luokseen, ja ihmettelin, mille hän nauraa. "Lisa-täti vääntelee naamaansa koko ajan ja minua naurattaa niin kovin", tyttäreni totesi. En ollut koskaan kertonut hänelle Lisasta."

"Kolmevuotias tyttäreni tuli halaamaan minua, taputti mahaani, ja sanoi, että odotan vauvaa. Kahden viikon päästä sain tietää olevani kolmannella viikolla raskaana. Hän myös halusi kovasti pikkusiskoa, mutta kertoi meille silti jatkuvasti, että valitettavasti vauva tulee kuitenkin olemaan poika. Ja niin siinä kävikin. Hän on tehnyt saman myös päiväkodin tädeille. Siellä häntä kutsutaan vauvakuiskaajaksi."

"Kun tyttäreni oli neljä, kuulin hänen laulavan laulua, jota minä lauloin aina lapsena. Kun kysyin häneltä hämmästyneenä, mistä hän oli oppinut kappaleen, hän kertoi mummon opettaneen sen hänelle. Hänen mummonsa, eli minun äitini kuoli kuusi vuotta ennen kuin tyttäreni syntyi."

"Olin laittamassa tytärtäni nukkumaan, kun hän kysyi minulta pelokkaalla äänellä, miksi lattiatuulettimen luona on kuollut mies, joka tuijottaa häntä. Huoneessa ei ollut ketään muita kuin me kaksi. En vieläkään voi sietää sitä tuuletinta."

"Poikani on kertonut meille kolmevuotiaasta lähtien, että hänellä oli aiemmin toiset vanhemmat, ja me vain löysimme hänet tien reunasta ja pelastimme hänet, kun hänen edelliset vanhempansa olivat kuolleet. Hän myös vannoo, että hänellä on ollut myös pikkusisko, mutta siskokin on jo kuollut."

"Kolmevuotias lapseni sanoi, että olen paras äiti, jota hänellä on tähän mennessä ollut. Kun puuskahdin olevani ainoa äiti, jota hänellä on ikinä ollut, hän käveli pois luoltani ja totesi välinpitämättömästi: "Niin ne kaikki aikaisemmatkin äidit ovat sanoneet."

"Eräänä aamuna poikani alkoi itkeä hysteerisesti heti siitä hetkestä, kun herätin hänet. Hän ei rauhoittunut millään, ja hoki vain minulle: "Tästä tulee kamalin päivä ikinä". Yritin saada hänet ajattelemaan jotain muuta, istutin hänet sohvalle, ja avasin television, josta olisi pitänyt tulla lastenohjelmia. Sen sijaan meneillään olikin ylimääräinen uutislähetys, jossa juuri samaan aikaan kun avasin television, toinen lentokoneista syöksyi World Trade Centeriin."

"Kaksivuotias tyttäreni sanoi minulle aivan yllättäen: "Äiti, nainen valkoisessa autossa on aivan kunnossa. Hänellä oli mukanaan enkeli, eikä hänellä ole mitään hätää." Ihmettelin, mistä lapseni puhui. Tuntia myöhemmin laitoin television päälle ja uutisissa kerrottiin naisesta, joka oli ajanut liukkaan tien takia valkoisella autollaan jokeen. Nainen kertoi nähneensä valon, ja ymmärtäneensä siten uida pakoon ikkunasta. Nainen oli pelastunut viime tipassa."

Lähde: Danoah

Kilpailut

Uusimmat