Perinteinen Wilhelmina-keksi kruunaa kahvihetken
Wilhelmina-keksit
200 g voita
2 dl sokeria
2 rkl siirappia
1 keltuainen
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl vaniliinisokeria
2 tl ruokasoodaa
1. Vatkaa vaahdoksi huoneenlämmössä pehmennyt voi ja sokeri. Sekoita siirappi vaahtoon.
2. Lisää joukkoon keltuainen. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon sooda ja vaniliinisokeri.
3. Leivo taikinasta neljä tankoa, josta voit leikata joko viipaleita tai pyöreitä keksejä. Paina leikatut palat littaniksi ennen paistamista. Ripottele keksien pinnalle halutessa vähän sokeria. Ota huomioon, että keksit leviävät reilusti paistaessa.
4. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes keksit ovat kauniin ruskeita.
Kilpailut
Uusimmat
Asuntojen hinnat laskivat edelleen - lasku suurinta suurissa kaupungeissa
Sarah Jessica Parkerilla on nähty jo vuosien ajan samat aurinkolasit - tästä mallista hän ei luovu
Tuleeko alumiinivuoka pestä, jotta sen voi laittaa metallinkeräykseen? Asiantuntijalta selkeä ohje
Osaatko ulkoa Suomen legendaariset euroviisukappaleet? Testaa taitosi hauskassa visassa
Yleinen tapa saattaa tehdä hallaa parisuhteelle
Näytä lisää