Odottavat äidit huomio: 10 syytä, miksi raskaana omaa vartaloaan tulee rakastaa vieläkin enemmän

10.06.2014 16:45 - Heli Thoren

Suuri vatsa saattaa toisinaan olla tiellä, mutta odottajalla on monia ihania asioita, joista juuri silloin tulee nauttia.

1. Joogahousut sallittu

Nyt jos koskaan kannattaa iloita siitä, että tiukkojen farkkujen sijaan saat luvalla käyttää joogahousuja - milloin tahansa! Mietit kaiholla odottajan aikaa, kun taas vedät ylle tiukat vaatteet, etkä kehtaa poiketa joogahousuissa vaikkapa ystävän puutarhajuhliin.

2. Muhkeammat rinnat

Etenkin pienirintaiset pääsevät nauttimaan kasvavista rinnoistaan ja voivat kokea, miltä tuntuu omistaa muhkeampi rintavarustus. Raskaana ollessa kannattaakin nauttia omista uhkeista muodoistaan täysillä.

3. Raskausseksi

Odottajan kropassa verenkierto kiihtyy, ja tämä tarkoittaa usein myös aistien herkistymistä. Seksi tuntuukin raskaana ollessa usein erityisen hyvältä. Monet odottajat kokevat myös itsensä erityisen halukkaiksi raskaana ollessaan.

4. Kuukautispaussi

Ei siteitä, eikä tamponeja - pitkään aikaan. Se, että saa pitää taukoa kuukautisista on ilman muuta juhlan paikka!

5. Ehkäisyä ei tarvita

Raskaana ollessa saatte unohtaa kondomit ja muut ehkäisyt ja vain nauttia seksin harrastamisesta ilman raskaaksi tulemisen pelkoa.

6. Maksimekkojen ilo

Maksimekot eivät sovi kaikille, mutta odottajan yllä ne näyttävät aina ihanilta. Ne ovat myös mitä mukavin asu - ihan mihin tilaisuuteen tahansa.

7. Et ole koskaan yksin

Vain odottavat äidit voivat sen tietää: ihana tunne, ettei ole koskaan yksin. Vaikka makaisi yksin sängyssä peiton alla, voi tuntea liikkeen sisällään tai ainakin tietää, että siellä on joku. Tunne on maaginen.

8. Hemmottelu

Odottavien äitien kuuluu saada hemmottelua osakseen. Vaikka kumppani ei aina muistaisikaan hemmotella tarpeeksi, odottajan kannattaa vähintään itse muistaa helliä itseään. Manikyyri, pedikyyri, kasvohoito, hieronta ja niin edelleen. Kaikki nautinto kuuluu nyt sinulle. Muista myös vaatia kumppaniltasi säännöllistä jalkahierontaa.

9. Voit olla rentona

Vatsaa ei tarvitse vetää sisään, vaan sen voi vain antaa olla. Vaikka vetäisit piukimman mekon yllesi, voit vain antaa vatsan olla, ilman jatkuvaa jännittämistä.

10. Hyödynnä vatsaa

Vaikka vatsa on suuri ja toisinaan tiellä, on se myös ihana osa sinua. Sen avulla voit kantaa lautasellisen pikkuleipiä, tai sen päällä voi pitää lehteä lukiessa. Vaikka siitä luopuminen helpottaa elämääsi, muista nauttia masusta niin kauan kuin se on apunasi ja ilonasi.


Maailman pisin raskaus kesti yli vuoden. Lue siitä lisää täällä.


Lähde: Parents.com

Kilpailut

Uusimmat