Ruokaisa kana-juusto-pastasalaatti on helppo ruoka rentoon juhlaan

29.06.2014 20:15 - Katariina Näreaho

Kana-juusto-pastasalaatti on helppo valmistaa ja se sopii juhliin tarjoiltavaksi niin kesällä kuin talvellakin.

Katan kana-juusto-pastasalaatti

300 g värikästä fusillipastaa

300 g maustamattomia kanasuikaleita

300 g Valio Arkijuustoa

1 prk Crème Bonjour Valkosipuli & Yrtit Cuisinea

1 nippu rucolaa

1 rs kirsikkatomaatteja

Mausteet:

broilerimaustetta

grillausmaustetta

mustapippuria

oliiviöljyä

sitruunapippuria

balsamicokastiketta

1. Keitä fusilli ohjeen mukaan. Valuta pasta kylmässä vedessä hyvin ja sekoita joukkoon oliiviöljyä. Anna jäähtyä.

2. Sekoita jäähtyneen pastan joukkoon Crème Bonjour Cuisine ja sitruunapippuri. Voit laittaa pastan maustumaan jääkaappiin siksi aikaa kun paistat kanasuikaleet.

3. Paista kanasuikaleet kypsiksi. Mausta mustapippurilla, broilerimausteella ja grillausmausteella. Anna jäähtyä.

4. Pilko juusto pieniksi kuutioiksi, puolita kirsikkatomaatit. Tarvittaessa voit pienentää kanasuikaleita hieman pienemmiksi.

5. Kokoa salaatti suureen tarjoilukulhoon. Sekoita pastan joukkoon kanasuikaleet, juustokuutiot, tomaatit ja rucola.

6. Koristele salaatti rucolanlehdillä, kirsikkatomaateilla ja balsamicokastikkeella. Laita jääkaappiin maustumaan ja odottamaan tarjoilua.

"Kehitin tämän pastasalaatin tupaantuliaisiini ja siitä tuli menestys! Ruokaisan salaatin kylkeen tarjoilin itsetehtyä tsatsikia ja focacciaa. Vieraat hullaantuivat niin, että resepti oli pakko jakaa myös teidän kanssanne."

Katariina Näreaho, Voicen uutistoimittaja


Muut reseptit:

Focaccia

Tsatsiki

Kilpailut

Uusimmat