Katkarapu-avokadoleivät valmistuvat vieraille hetkessä - helppo resepti

03.08.2014 15:15 - Heli Thoren

Lime ja korianteri tuovat rapuleipiin mukavasti potkua. Erityisen hyviltä leivät maistuvat alkupaloina tai valkoviinilasillisen kera.

Katkarapu-avokadoleivät

noin neljälle hengelle

puolikas patonki

3 rkl oliiviöljyä

1 avokado

2 tomaattia

200 g katkarapuja

1 lime

puoli ruukkua korianteria

cocktail-tikkuja


1. Pilko patongista ohuita viipaleita. Voitele viipaleet oliiviöljyllä ja laita leivät hetkeksi uuniin paahtumaan 150 asteeseen. Noin viitisen minuuttia riittää.

2. Pilko avokado ja tomaatit viipaleiksi. Laita ravut kulhoon ja purista limen mehu päälle. Sekoita.

3. Laita paahdettujen leipien päälle muutama korianterin lehti, viipale tomaattia ja viipale avokadoa. Laita cocktail-tikku leivän keskelle ja pistä tikkuun limemehussa uineet ravut. Nauti heti vaikkapa valko- tai kuohuviinin kaverina.

Kilpailut

Uusimmat

Error - Virhe: 0 - Voice.fi

Pahoittelut (virhe 0)

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Käytä navigaatiota löytääksesi hakemasi sivun.