Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista

10.10.2014 11:02 - Heli Thoren

Ruokaisa salaatti maistuu lounaalla tai kevyenä illallisena.

Maalaissalaatti

noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)

3 keitettyä perunaa

100 g pekonia

1 ruukku salaattia

pala kurkkua

8 kirsikkatomaattia

puolikas punasipuli

50 g vihreitä papuja

5 kananmunaa

3 rkl oliiviöljyä


1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.

2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.


Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.

Kilpailut

Uusimmat