Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista
Ruokaisa salaatti maistuu lounaalla tai kevyenä illallisena.
Maalaissalaatti
noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)
3 keitettyä perunaa
100 g pekonia
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
8 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
50 g vihreitä papuja
5 kananmunaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.
2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.
Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Rosebud Sivullisen uusi toimipiste on selvillä
Sonata Arctica täyttää 30 vuotta - luvassa juhlakiertue
Helmareiden Linda Sällström lopettaa: 'Oli tavoitteena jättää jälkeni suomalaisen jalkapallon historiaan'
IS: Poliisi epäilee rikosta Mellunkylän räjähdyksessä
Kyllä isä osaa Lapissa nousi viikonlopun katsotuimmaksi elokuvaksi - toinen kotimainen jäi kakkoseksi alle promillen erolla
Näytä lisää