Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista
Ruokaisa salaatti maistuu lounaalla tai kevyenä illallisena.
Maalaissalaatti
noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)
3 keitettyä perunaa
100 g pekonia
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
8 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
50 g vihreitä papuja
5 kananmunaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.
2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.
Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Serpentiini ei kuulu paperinkeräykseen, vaikka niin voisi luulla - tiedätkö, miten se tulisi kierrättää?
Englannin jalkapalloliitto sulkee transnaiset naisten jalkapallosta
Tunnistatko kesäkukat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen viherpeukalo!
Onko luvassa rakkautta vai uusia projekteja - tekoäly kertoo, mitä toukokuu tuo horoskooppimerkillesi
Karhu käyttäytyi lajille epätyypillisesti - poliisi määräsi lopetettavaksi
Näytä lisää