Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista
Ruokaisa salaatti maistuu lounaalla tai kevyenä illallisena.
Maalaissalaatti
noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)
3 keitettyä perunaa
100 g pekonia
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
8 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
50 g vihreitä papuja
5 kananmunaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.
2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.
Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Justin Bieber julkaisi yllättäen uuden albumin - edellisestä julkaisusta alle kaksi kuukautta
Suomalaisten ikänäön oireista saatiin hätkähdyttävä tieto
Suomalaisilla yllättävän yleinen harhaluulo liikennevakuutuksista
Kesällä hukkuneissa poikkeuksellisen paljon lapsia ja nuoria
Lissabonin funikulaariturmassa menehtyi useita ulkomaalaisia - ei tiettävästi suomalaisuhreja
Näytä lisää