Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista
Ruokaisa salaatti maistuu lounaalla tai kevyenä illallisena.
Maalaissalaatti
noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)
3 keitettyä perunaa
100 g pekonia
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
8 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
50 g vihreitä papuja
5 kananmunaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.
2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.
Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Ennen juhannusta moni suomalainen tekee puusaunalle saman toimenpiteen
Suomalaisten taloudellinen mielenrauha kohentunut maltillisesti
3-vuotias lapsi liikkui yksin kadulla - poliisin mukaan vanhemmat selvitetty
Kyllä isä osaa -elokuvan jatko-osassa seikkaillaan uusissa maisemissa
Wilma Murto kertoo Instagramissa olleensa leikkauksessa
Näytä lisää