Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.
Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.
Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:
- Omenat: vihanneslokero
- Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Mustikat: vihanneslokero
- Parsakaali: vihanneslokero
- Porkkanat: vihanneslokero
- Selleri: vihanneslokero
- Kurkku: jääkaapin hylly
- Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Inkivääri: jääkaapin hylly
- Greippi: jääkaapin hylly
- Kaali: vihanneslokero
- Sitruunat: jääkaapin hylly
- Sipulit: vihanneslokero
- Appelsiinit: jääkaapin hylly
- Persilja: vihanneslokero
- Mansikat: vihanneslokero
- Tomaatti: huoneenlämpö
Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti
Lähde: PopSugar