Tomaatti: Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? 17 tuoretuotetta ja niiden oikeat säilytyspaikat
Vihannekset ja hedelmät pysyvät sitä raikkaampina ja maukkaampia, mitä paremmin ne osaa säilyttää.
Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.
Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.
Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:
- Omenat: vihanneslokero
- Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Mustikat: vihanneslokero
- Parsakaali: vihanneslokero
- Porkkanat: vihanneslokero
- Selleri: vihanneslokero
- Kurkku: jääkaapin hylly
- Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Inkivääri: jääkaapin hylly
- Greippi: jääkaapin hylly
- Kaali: vihanneslokero
- Sitruunat: jääkaapin hylly
- Sipulit: vihanneslokero
- Appelsiinit: jääkaapin hylly
- Persilja: vihanneslokero
- Mansikat: vihanneslokero
- Tomaatti: huoneenlämpö
Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti
Lähde: PopSugar
Kilpailut
Uusimmat
Kesän trendishortsit taipuvat moneen - Halle Berry näyttää mallia rennon tyylikkäästä lookista
Bella Hadid esitteli täydellisen kevätasun
Lemmikkien käärmeenpuremien määrä kasvoi - katso, miten tilanteessa tulee toimia
Varaudu jo ennalta asunnon kuumenemiseen kesähelteillä - katso asiantuntijoiden vinkit
Nämä tuotteet ovat nyt historiallisen kalliita - moni suomalainen säästää yhä ruokaostoksissa
Näytä lisää