Tomaatti: Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? 17 tuoretuotetta ja niiden oikeat säilytyspaikat
Vihannekset ja hedelmät pysyvät sitä raikkaampina ja maukkaampia, mitä paremmin ne osaa säilyttää.
Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.
Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.
Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:
- Omenat: vihanneslokero
- Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Mustikat: vihanneslokero
- Parsakaali: vihanneslokero
- Porkkanat: vihanneslokero
- Selleri: vihanneslokero
- Kurkku: jääkaapin hylly
- Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Inkivääri: jääkaapin hylly
- Greippi: jääkaapin hylly
- Kaali: vihanneslokero
- Sitruunat: jääkaapin hylly
- Sipulit: vihanneslokero
- Appelsiinit: jääkaapin hylly
- Persilja: vihanneslokero
- Mansikat: vihanneslokero
- Tomaatti: huoneenlämpö
Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti
Lähde: PopSugar
Kilpailut
Uusimmat
He ovat Elämäni biisi -ohjelman uudet tähtisolistit
Promoottorilegenda Antti Einiö on kuollut 89-vuotiaana
Tämän vuoden äitiyspakkausta päästiin jakamaan vasta elokuussa - syynä alhainen syntyvyys
Auto osui lapseen jalkakäytävällä Kokkolassa - poliisi kaipaa havaintoja
Tiedätkö, milloin hirvikolarin riski on suurimmillaan?
Näytä lisää