Tomaatti: Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? 17 tuoretuotetta ja niiden oikeat säilytyspaikat
Vihannekset ja hedelmät pysyvät sitä raikkaampina ja maukkaampia, mitä paremmin ne osaa säilyttää.
Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.
Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.
Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:
- Omenat: vihanneslokero
- Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Mustikat: vihanneslokero
- Parsakaali: vihanneslokero
- Porkkanat: vihanneslokero
- Selleri: vihanneslokero
- Kurkku: jääkaapin hylly
- Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Inkivääri: jääkaapin hylly
- Greippi: jääkaapin hylly
- Kaali: vihanneslokero
- Sitruunat: jääkaapin hylly
- Sipulit: vihanneslokero
- Appelsiinit: jääkaapin hylly
- Persilja: vihanneslokero
- Mansikat: vihanneslokero
- Tomaatti: huoneenlämpö
Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti
Lähde: PopSugar
Kilpailut
Uusimmat
Uusi kotimainen draamasarja alkaa - rooleissa Samuli Edelmann, Matleena Kuusniemi ja Elina Knihtilä
Vesilasitesti paljastaa, mitä tuotteita hiuksesi oikeasti tarvitsevat
Bilehile vai hiljainen tarkkailija? Lue, millainen pikkujoulutyyppi olet horoskooppimerkkisi perusteella
Goldielocks saattaa tehdä levyä varten jopa 70 kappaletta - mutta mistä tuotteliaisuus kumpuaa?
Iinan okkultistista kotia koristavat luut ja kallot: 'Mitä kummallisempi asia, sitä kauniimpana sen näen'
Näytä lisää