Tomaatti: Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? 17 tuoretuotetta ja niiden oikeat säilytyspaikat

07.04.2015 21:15 - Linda Arponen

Vihannekset ja hedelmät pysyvät sitä raikkaampina ja maukkaampia, mitä paremmin ne osaa säilyttää.

Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.

Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.

Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:

  • Omenat: vihanneslokero
  • Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
  • Mustikat: vihanneslokero
  • Parsakaali: vihanneslokero
  • Porkkanat: vihanneslokero
  • Selleri: vihanneslokero
  • Kurkku: jääkaapin hylly
  • Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
  • Inkivääri: jääkaapin hylly
  • Greippi: jääkaapin hylly
  • Kaali: vihanneslokero
  • Sitruunat: jääkaapin hylly
  • Sipulit: vihanneslokero
  • Appelsiinit: jääkaapin hylly
  • Persilja: vihanneslokero
  • Mansikat: vihanneslokero
  • Tomaatti: huoneenlämpö

Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti

Lähde: PopSugar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat