Suomalaisnaiset paljastavat oudoimmat raskausmielitekonsa: "Multaakin on tullut maistettua"

22.09.2015 11:15 - Reija Saarinen

Raskausaikana saattaa ilmaanta omituisiakin mielihaluja. Joku saattaa esimerkisksi syödä hernekeittoa suoraan purkista, kun taas toinen saattaa himoita mutaa.

Raskaus saa naisen kehossa aikaan monenlaisia muutoksia. Osaltaan ne vaikuttavat myös naisen mielihaluihin, jotka saattavat toisinaan olla hyvinkin hämmentäviä. The Voicen lukijat päättivät jakaa omat oudot halunsa kaikelle kansalle. Alla niistä parhaimpia.

"Teki mieli syödä multaa, nuolla kellarin seiniä, syödä jääpaloja sekä raakoja makaroneja. Jääpaloja ja makaroneja söin päivittäin ja multaa maistoin kerran, ei ollut hyvää. Seiniä en sentään nuollut."

"Minulla oli tuorekurkku mielihaluna ja vetelin niitä 3-5 kokonaista joka ikinen päivä."

"Omituisin mielihalu oli ehkä imurimme tuoksu! Nukuin sohvalla imuri vieressä ja kesken unienkin laitoin sen päälle ja vain haistelin. Tuli imuroitua parhaimmillaan sellaiset 30 kertaa päivässä. Koskaan ei ole kodissa ollut niin puhdasta."

"Hattaraa aurajuustolla."

"Koko raskausajan himoitsin vihreitä omenoita. Jossain kuuden kuukauden kohdilla tuli mukaan multa, muta ja kuiva hiekka. Savitöitä olisi siis tehnyt mieli jyrsiä."

"Purkkaa tuli jauhettua ihan hulluna. Purkan tuoksukin oli älyttömän ihana. Eivät ne turhaa varottele laksatiivisista vaikutuksista."

"Pippurimeetwurstia. Kaupassa kävin lihatiskiltä ostamassa ja pälyilin hyllyjen välissä, miten sais paketin auki. En olisi millään malttanut odottaa kassalle asti."

"Suolakurkkua dipattuna överimakeaan kermavaahtoon."

"Söin kattikaupalla raakoja perunoita. Pyöräkellarissa kävin myös ihastelemassa hajuja."

"Salmiakki ketsupilla."

"Kaurapuuroa ja sipsejä yhdessä."

"Hernekeittoa kylmänä purkista."

"Suklaa ja vesimeloni yhdessä ja erikseen."


Lue myös: Tuore tutkimustulos: Naisen raskaus vaikuttaa myös miehen hormoneihin

Kilpailut

Uusimmat