Tee itse joulukarkkeja: Suussasulava suklaafudge on herkullisin lahja
Kolmesta raaka-aineesta syntyy maistuva makeinen joulun juhliin tai pukinkonttiin.
Suklaafudge
3 dl kondensoitua maitoa (1 tölkki)
400 g tummaa suklaata
2 tl vaniljasokeria
1. Kaada maito ja pilko suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, jotta suklaa sulaa hiljalleen. Varo: maito palaa helposti pohjaan.
2. Lisää vaniljasokeri ja sekoita. Kaada massa heti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, kooltaan noin 20 cm x 20 cm.
3. Laita vuokaa jääkaappiin ja anna jähmettyä pari tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa.
Haluatko leipoa lisää? Tee itse myös rapeita piparkakkuja, ohje täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Tiivistunnelmainen uutuusdokumentti pitää otteessaan loppuun saakka: "Traaginen ja kammottava"
Metsästäjän auto anastettiin kesken hirvijahdin Kurikassa
"Elin sossun toimeentulotuella" - Vesta muistelee Vain elämää -jaksossa aikaa ennen läpimurtoa
Poptähti Mirella julkisuudesta: “Parempi ehkä, että siihen ei totu"
Rosebud Sivullisen uusi toimipiste on selvillä
Näytä lisää