Tee itse joulukarkkeja: Suussasulava suklaafudge on herkullisin lahja
Kolmesta raaka-aineesta syntyy maistuva makeinen joulun juhliin tai pukinkonttiin.
Suklaafudge
3 dl kondensoitua maitoa (1 tölkki)
400 g tummaa suklaata
2 tl vaniljasokeria
1. Kaada maito ja pilko suklaa kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, jotta suklaa sulaa hiljalleen. Varo: maito palaa helposti pohjaan.
2. Lisää vaniljasokeri ja sekoita. Kaada massa heti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, kooltaan noin 20 cm x 20 cm.
3. Laita vuokaa jääkaappiin ja anna jähmettyä pari tuntia. Leikkaa paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa.
Haluatko leipoa lisää? Tee itse myös rapeita piparkakkuja, ohje täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Ylen uusi dokumenttisarja kertoo sateenkaarisenioreiden elämästä
Florence Pughin tyrmäävä jakkupukutyyli kääntää katseet - huomio kiinnittyy etenkin yksityiskohtiin
Serpentiini ei kuulu paperinkeräykseen, vaikka niin voisi luulla - tiedätkö, miten se tulisi kierrättää?
Englannin jalkapalloliitto sulkee transnaiset naisten jalkapallosta
Tunnistatko kesäkukat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen viherpeukalo!
Näytä lisää