Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Paista helppo aamiaisherkku ja kruunaa se turkkilaisella jogurtilla.
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalaiskotien vakiovaruste näkyy vakuutustilastoissa - suurimmat vahingot nousevat 30 000 euroon
Syksyn trendiasusteella tuot lookiin hetkessä lisäsärmää - Anya Taylor-Joy näyttää mallia
31 500 ranskalaista ankeriaanpoikasta tuotiin heinäkuussa Suomeen
Helleputken loppu häämöttää - sää muuttuu Forecan mukaan vaihtelevaksi ja epävakaiseksi
Pujo kukkii jo runsaasti
Näytä lisää