Pinna kireällä – 5 asiaa, joista pariskunnat riitelevät eniten lomalla

28.02.2014 18:15 - Linda Arponen

Brittiläinen matkailusivusto selvitti asiat, jotka aiheuttavat eniten harmaita hiuksia pariskuntien lomamatkoilla.

Loman pitäisi olla ilon ja rentoutumisen aikaa. Ikävä kyllä asiat eivät aina mene niin helposti.

GetYourGuide.co.uk -matkailusivusto selvitti, mitkä asiat aiheuttavat eniten riitoja pariskuntien lomilla.

Jonottaminen

Jos olette matkalla samaan aikaan vuodesta kuin kaikki muutkin, ovat jonot odotettavia. Voitte kuitenkin yhtäkkiä huomata riitelevänne siitä, miksi valitsitte juuri kyseisen ajankohdan lomallenne, miksi päätitte mennä kyseiseen nähtävyyteen juuri tuona päivänä ja miksi ette heränneet aiemmin.

Liian suuret odotukset

Olet saattanut etukäteen odottaa paljon matkalta, hotellilta ja kohteelta. Jos kaikki ei kuitenkaan ole niin mahtavaa kuin odotit, voit helposti alkaa syytellä kaikesta puolisoasi.

Eksyminen

Ryttyiset paperikartat, vieras kieli ja paikka voivat sekoittaa ja eksyttää matkan aikana. Koska et voi valittaa kenelle muullekaan, joutuu kumppanisi jälleen syyttelyiden kohteeksi.

Raha

Rahan riittäminen lomalla voi huolestuttaa, vaikka olisittekin säästäneet matkaa varten viimeisen vuoden ajan. Jos lisäksi huomaat, että kumppanisi alkaa käyttää rahaa huolettomasti, on uusi riita valmis alkamaan.

Päätöksenteko

Jos ette osaa päättää kotonakaan, kumman toiveiden mukaan menette, ei asia ole yhtään helpompi lomallakaan. Päivän aktiviteettien valinta voi matkalla olla tuskallista ja mikäli päivä epäonnistuu, kohdistuvat syytökset helposti siihen osapuoleen, joka kyseisen päiväohjelman päätti.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat