Tavaroita ei kannata jättää levälleen hotellihuoneessa – katso varoittava video

12.11.2014 14:05 - Linda Arponen

Eräs hotellivieras kuvasi salavideon siitä, mitä siivooja oikein teki hänen huoneessaan.

Laitatko arvotavarasi aina lukkojen taakse silloin, kun lähdet päiväksi pois hotellihuoneestasi? Sen tekeminen ei luultavasti ole pahitteeksi, ainakin jos on tuoretta nettivideota uskominen.

YouTube-käyttäjä Vince Stravix kuvasi nimittäin viime viikolla salavideon siitä, mitä hänen hotellihuoneessaan tapahtui silloin, kun siivooja kävi siellä. Hotellin hän kertoo sijaitsevan Yhdysvalloissa ja olevan laatuhotelli.

Läppäriinsä kiinnitetyn salakameran avulla Stravix sai selville, mitä siivooja todella teki silloin, kun tämän piti siivota. Totuus oli, että vaikka huone tuli siivotuksi, kävi siivooja siinä samalla läpi lähes kaikki Stravixin huoneeseensa jättämät tavarat. Videolla nähdään esimerkiksi se, kuinka siivooja yritti kirjautua Stravixin tietokoneelle ja tabletille ja kuinka tämä tarkasteli muutakin asiakkaan omaisuutta.

Vaikka siivooja ei ilmeisesti varastanut huoneesta mitään, antoi Stravix materiaalin hotellille nähtäväksi. Varoittavana esimerkkinä video joka tapauksessa toimii meille kaikille, sillä kukaan ei luultavasti halua tavaroittensa tulevan tongituksi.

Katso video alta ja ole jatkossa varuillasi.

Olemme kertoneet aiemmin, kuinka voit saada paremman hotellihuoneen ilman lisämaksuja. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat