10 upeinta pikkujoulukampausta, jotka kääntävät katseet - ota mallia ja kokeile

06.11.2014 11:00 - Karoliina Kotala

  Kuumin pikkujoulukausi on pian edessä ja kauppojen hyllyt pursuavat toinen toistaan upeampia pikkumekkoja. Jos kalliisiin muotihankintoihin ei ole kiinnostusta sijoittaa, voi katseet kääntävän pikkujoulutyylin luoda trendikkään kampauksenkin avulla.

Kokosimme alle kymmenen tuoretta tähtien tyyliä, jotka toimivat täydellisesti pikkujoulukampauksina. Ota siis mallia ja kokeile!

Rita Oran upea kampaus syntyy loivista kiharoista ja kiiltosuihkeesta. Klassikkokampaus henkii vanhan ajan Hollywood-glamouria ja sopii erityisen hyvin hienompaankin juhlaan.

Zendaya Colemanin nuorekas nuttura saa olla kookas ja aivan päälaella. Käytä apuna nutturavalkkia äläkä säästele hiuslakassa.

Chrissy Teigenin villi kampaus on näyttävä ja nuorekas, ja sen parina asu saa olla yksinkertainen. Käytä apuna suolasuihketta ja kiharrinta.

Jennifer Lawrencen kampaus on aikuismainen ja supertyylikäs. Tee jakaus sivulle ja vedä hiukset geelillä, jotta ne pysyvät sivulla. Jakauksen toisen puolen voit kiinnittää pinnillä ja lakalla taakse. Tämä kampaus on erinomainen keino saada ylikasvaneet etuhiukset tyylikkäästi kampaukseen.


Ashley Greenen kampauksen juju ovat paksut hiukset ja hulmuavat kiharat. Kiinnitä Ashleyn tapaan etummaiset osiot taakse huomaamattomalla pinnillä.


Emma Stonen sivuletti syntyy osaavissa käsissä nopeasti. Anna letin olla rento ja käytä kiinnitykseen omien hiusten väristä kuminauhaa.



Naya Riveran tyylikäs kampaussyntyy suoristuraudalla. Suorista hiukset tasaisesti suoraksi ja tupeeraa päältä edestä siten, että saat kaikki hiukset pysymään takana. Siloita hiukset kuitenkin harajalla ja lakalla, jottei lopputulos ole takkuinen.



Emma Watsonin kampauksessa sivujakaus on todella sivulla ja hiukset on kiinnitetty pinneillä pysymään toisella puolella.



Allison Williamsin upea vanhan ajan kampaus syntyy sormikiharoilla. Upea tyyli on supernaisellinen valinta.



Bella Thornen lettikampaus on kuin prinsessan kruunu. Kampaus saa olla rento ja näyttävä ja vaatii takuulla muutaman harjoituksen.

Kilpailut

Uusimmat