3 x kuuma kampaus tähtien tyyliin: Katso kuvat ja helpot ohjeet

12.09.2014 11:40 - Heli Thoren

Olivia Palermo, Jennifer Lopez ja Heidi Klum näyttävät mallia, minkälaiset kampaukset ovat trendivalintoja syksyn juhliin.

Syksyn juhlat kaipaavat arvoisensa kampaukset. Hiusmuoti suosii huolettoman oloisia kampauksia, joten pinnejä risteilevät nutturat voit tänä kautena unohtaa. Kotikampaajan onneksi kuumat kampaukset syntyvät näppärissä hyppysissä helposti.

1. Jennifer Lopezin Pikku Myy -nuttura on paitsi arjen kuin juhlan pelastaja. Kampaus on helppo loihtia, kunhan hiukset ovat vähintään keskipitkät. Tee se näin:

Pohjusta kampaus niin, että suihkutat hiuksen tyveen kuivashampoota. Se antaa hiukselle pitoa ja näin nuttura pysyy paikoillaan. Voit tehdä nutturan niin, että teet ensin poninhännän ja kierität hiukset sen ympärille. Tällöin tarvitset kaksi hiuslenkkiä: toisen poninhäntään, toisen nutturaan.

Jos hiukset eivät ole tarpeeksi pitkät kierittämiseen, tee nuttura yhdellä hiuslenkillä, niin että tunget hiukset sykerölle ja kiinnität pampulalla. Nuttura saa olla rento ja viimeistelemätön. Tee nuttura päälaelle niin saat pirteän vaikutelman Jennifer Lopezin tyyliin. Viimeistele hiuslakalla.

2. Heidi Klumin juhlaponinhännän juju on viimeistely. Tavallisen poninhännän tekee juhlakelpoiseksi hyvä pohjustus ja viimeistely. Pohjusta kampaus esimerkiksi muotovaahdolla. Föönaa hiukset kuohkeiksi. Ree poninhäntä. Jos latvat ovat kauniin suorat, kampaus on kaunis näinkin. Jos haluat tehdä poninhännän Klumin tyyliin, tee poninhäntään muutama kihara. Suoristus- tai piippirauta sopii tarkoitukseen mainiosti. Viimeistele kampaus hiuslakalla.

3. Trenditaituri Olivia Palermo hurmasi New Yorkin muotiviikoilla seksikkäässä kampauksessa. Löysän poninhännän idea on hyvä pohjustus, jolloin kampaus on paitsi kuohkea myös pysyy muodossaan.

Aloita käsittelemällä hiukset muotovaahdolla tai muulla muotoilutuotteella, joka tuo hiuksiin kuohkeutta. Föönaa hiukset pää alaspäin, jotta saat vielä lisää volyymia. Tupeeraa hiuksia tyvestä hieman. Voit käyttää apuna hiuspuuteria tai kuivashampoota. Sen avulla saat kampauksen pysymään kuohkeana. Kiinnitä suortuvat sitten löysälle poninhännälle. Kiristä poninhäntää hieman päälaelta niin, että hiukset nousevat ylöspäin päälaelta. Viimeistele hiuslakalla.


Tiedätkö kuinka usein naisilla on huono hiuspäivä? Katso tutkimuksen tulokset täältä.

Kilpailut

Uusimmat