Nainen järkyttyi H&M:n sovituskopissa: "Teidän on pakko muuttaa kokoluokitustanne!"

31.05.2017 12:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kokolappu ei todellakaan kerro aina todellisuutta.

Lowri Byrne julkaisi viime viikolla omalla Facebook-tilillään päivityksen, joka saa ajattelemaan. Kyseinen päivitys koostuu muutamasta sovituskopissa napatusta kuvasta sekä kirjoituksesta, johon moni nainen voi varmasti samaistua.

Kuvassa Byrne nähdään Hennes & Mauritz -merkin sinisessä kesämekossa. Tekstin mukaan kokolapun mukaan mekko on jopa nelisen kokoa suurempi, kuin koko jota Byrne normaalisti käyttää. Siitäkin huolimatta hänestä tuntui jopa siltä, että hengittäminen oli vaikeaa.

"Muuttakaa kokojanne, sillä tämä on aivan naurettavaa. Olen kokoa 38 ja tänään asioidessani Hennes & Mauritz -liikkeessä minun piti kysyä, onko tätä mekkoa mahdollisesti saatavilla koossa 44. Ei ollut. Kuvassa päälläni on mekko, joka on kooltaan 42 ja pystyn juuri ja juuri hengittämään.

Tilanne oli todella ärsyttävä muutamastakin syystä. Halusin todella ostaa tämän mekon. Sen lisäksi moni nainen ajattelee kokolapun olevan todiste heidän koostaan. Jos minä olisin yksi näistä naisista (onneksi en ole) olisi tämä tapaus tuhonnut minut vakavasti," hän kirjoittaa.

Kuva on saanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa ja monet naiset ovat kertoneet törmänneensä samaan ongelmaan vaatekaupoilla ollessaan.

Miten on, tunnistatko sinä ongelman?

Lue myös: Teinitytöt haukkuivat vartaloaan sovituskopissa - viereisen kopin psykologin haaste leviää

Lue myös: Naisen sovituskopissa ottama bikinikuva leviää - mukana tärkeä opetus

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat