Kuva: AOP

4 trendiä, jotka on aika hyvästellä vuonna 2018

07.11.2017 23:15 - Henna Koste

Paidan päälle kurottu korsetti villitsi pari vuotta sitten, mutta nyt sen aika alkaa olla ohi.

Kevään muotia esiteltiin syksyn kynnyksellä muotiviikoilla. Tulevan kauden muodissa nähdään hempeitä sävyjä, sukkasaappaita, pukutyyliä ja kasarikoruja. Jos uudet trendit kolahtavat, sinun on ehkä syytä tehdä tilaa vaatekaappiisi. PopSugar listasi trendit, jotka olisi jo aika hyvästellä. 

Skeittikengät

Moni on rakastunut viime vuosina rentoihin lenkkareihin, jotka ovat saaneet vaikutteita skeittikengistä. Nyt on aika suunnata katseet toisenlaisiin popoihin.

Vyölaukut

80-luvulta tutut vyölaukut nousivat hitiksi pari vuotta sitten. Moni tähti on kuitenkin kantanut vyölaukkua vyötärölinjan sijaan modernisti olallaan. Ensi keväänä villitsee aivan erilaiset laukkutrendit. Korimaiset ja laatikkomaiset veskat ovat pinnalla.

Korsetit paidan päällä

Pari vuotta sitten muotiviikoilla villitsi yksi tyyli ylitse muiden: muotiväki oli kuronut korsetin paitansa päälle. Tyyligurut osoittivat, että korsetti voi näyttää hyvältä kauluspaidan, t-paidan tai jopa hupparin päällä. Nyt trendin on kuitenkin aika väistyä. 

Bombertakit

Bombertakit ovat pitäneet pintansa jo useamman vuoden. Ensin ihastuimme mustiin ja armeijanvihreisiin malleihin. Sitten tulivat pastellisävyt, ja tänä syksynä kirjaillut ja samettiset yksilöt ovat olleet ajankohtaisia. Nyt olemme valmiita rakastumaan uusiin takkitrendeihin.

Lähde: PopSugar

Lue myös: Mikä on paras päivä myydä Facebook-kirppiksillä? Lue tärpit, joilla pääset tavarasta eroon

Lue myös: Hiihtarit ja leveä vyö - muotiniekat näyttävät, kuinka 80-luvun klassikot taipuvat tähän päivään

Lue myös: Kirpputorien halutuimmat vaatemerkit listattiin - lue tärpit ja tee löytöjä

Kilpailut

Uusimmat