Kuva: AOP

Meghan Marklen tyyli muuttui täysin - tietyt värit ja asusteet ovat kiellettyjä

23.04.2019 17:15 - Katariina Auvinen

Pian esikoisensa saava Meghan Markle muutti radikaalisti tyyliään naituaan kuninkaallisen.

Näillä hetkillä esikoisensa saava Sussexin herttuatar Meghan, 37, on luopunut useista luottotyyleistään naituaan prinssi Harryn lähes vuosi sitten. Ennen näyttelijänä uraa luonut Meghan luotti muun muassa kirkkaisiin väreihin, mutta enää häntä ei ole nähty räväkässä pinkissä tai vaikkapa oranssissa luomuksessa ja sille on syynsä. 

Sen sijaan naisen yllä on nähty hillittyä beigeä, tummansinistä sekä vaaleita värejä. Asiantuntijoiden mukaan nainen on halunnut luoda hillityn tyylin itselleen, jotta hänen ulkonäköönsä ei kiinnitettäisi niin paljon huomiota. Meghan pelkäsi, että värikkäät vaattee vievät huomiota hänen muilta töiltään. 

Naisen ei ole suotavaa pitää kenkiä, joissa on avonaiset kärjet. (kuva: AOP)

Herttuatar Catherine ei ole koskaan pukeutunut oranssiin kuten ei myöskään Meghan. Tämän arvellaan johtuvan siitä, että kuninkaallisten mukaan oranssi väri ei näytä hyvältä valokuvissa. Sen sijaan kuningatar Elisabethin yllä on nähty jonkin verran oranssia, mutta vaikka hän suosiikin kirkkaita värejä, hän silti vaikuttaisi välttävän juuri oranssia. 

Kun Meghan sulki hänen suositun Instagram-tilinsä, sillä oli noin kolme miljoonaa seuraajaa. Nainen sai paljon ilmaisia vaatteita muotisuunnittelijoilta, jotta he saisivat näkyvyyttä naisen kautta. Kuninkaalliset eivät saa hyväksyä ilmaisia vaatteita, joten niitä ei tulla Meghanin yllä enää näkemään. 

Hän ei saa pitää ilmaisia vaatteita tai asuja, joissa on brändien tekstejä. (kuva: AOP)

Naisen yllä ei tulla näkemään myöskään kenkiä, joiden kärki on avoin, syynä on etiketti. Etikettiasiantuntija William Hanson kertoo, että avokärkiset kengät, jotka paljastavat varpaat, nähdään asiattomina jalkineina. 

Meghan Markle välttää myös kirkkaita värejä. (kuva: AOP)

Etiketti määrää myös, millaisia laukkuja tuore kuninkaallinen saa käyttää. Hänen yllään ei tulla näkemään laukkua, jonka hihna on pitkä. Sen sijaan kuninkaalliset suosivat kirjekuorilaukkuja tai laukkuja, joissa on pieni kantokahva. 

Pannassa ovat totta kai myös liian avonaiset asut. 

(kuva: AOP)

Nykyisin naisen tyyli on paljon hillitympi. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Meghan Markle toivoo synnyttävänsä kotonaan - ei halua tuntea itseään ahdistuneeksi

Lue myös: Serena Williamsilta iso lipsautus – saattoi paljastaa Meghan Marklen lapsen sukupuolen

Lähde: The List 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat