Kuva: Shutterstock

Saako vedenkestävän ripsivärin poistaminen silmät ärtymään? Helppo ripsarikikka tuo avun ongelmaan

11.07.2020 21:15 - Emmi Moilanen

Niksin taika alkaa jo meikatessa.

Olemme kirjoittaneet aikaisemmin siitä, kuinka meikki tulisi poistaa kasvoilta jo useita tunteja ennen nukkumaanmenoa. Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä.

Useat meistä ovat kokeneet sen, että meikkien poistoa venytetään iltamyöhään saakka, sillä huolellinen kasvojenpuhdistusrutiini vaatii aikaa sekä huolellisuutta. Myös vedenkestävien meikkien putsaaminen ottaa oman aikansa, ja nyt Pure Wow -sivusto uutisoi helposta kikasta, jolla vedenkestävän ripsivärin poistaminen helpottuu hieman.

Niksin taika alkaa jo meikatessa. Artikkelissa vinkataan, että vedenkestävän ripsivärin alle tulisi levittää ensin kerros tavallista ripsiväriä. Tavallinen ripsiväri toimii ikään kuin suojakerroksena vedenkestävän version ja ripsiesi välillä.

Myös ripsivärin poistaminen helpottuu, sillä vaikka oletkin levittänyt ripsiväriä useamman kuin yhden kerroksen, sinun ei tarvitse pestessä ”rikkoa” kuin ripsien päällimmäinen kerros vedenkestävää maskaraa.

Herkkäsilmäisten kannattaa suosia myös öljypohjaista meikinpoistoainetta tai puhdistusmaitoa, sillä ne tepsivät vedenkestävään ripsiväriin tehokkaasti. Voit myös kastella vanulapun puhdistusaineeseen ja antaa sen levätä silmien päällä hetken aikaa, jolloin puhdistustuote imeytyy ripsille. Tämä tekee ripsivärin poistamisesta yhä hellävaraisempaa ja vältyt voimakkaan hankaavilta liikkeiltä.

Inspiroivia ideoita ja kiinnostavia puheenaiheita löydät myös Voice.fi:n Instagramista.

Lue myös: Naiset kertovat, miksi vähensivät meikkaamista: "Meikillä ei pitäisi yrittää muuttaa mitään"

Lue myös: Aiheuttaako meikki finnejä? Ihoasiantuntija vastaa

Lue myös: Tiesitkö, että meikki tulisi puhdistaa jo tunteja ennen nukkumaanmenoa? Ehkäisee myös juonteita

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat