Kuva: Shutterstock

Rintaliiviniksi, joka on täydellinen kesään - helpottaa trendimekkojen käyttämistä

08.06.2021 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Selän paljastavien mekkojen kanssa tämä niksi on täydellinen.

Olemme kertoneet aiemmin tänä vuonna, että tämän kesän trendikkäin mekko paljastaa selän. Syvään uurrettu leikkaus selässä ei ole aivan uusi juttu, päinvastoin. Avoin selkä on noussut suosioon tasaiseen tahtiin vuosikymmenten varrella ja sitä on nähty niin iltapuvuissa kuin arkisemmissakin mekoissa. Itse asiassa avoin selkä oli iso juttu jo 1930-luvulla, jolloin eleganteissa iltapuvuissa esitetiin tyylikkäästi myös selkää. 

Trendi on näyttävä ja seksikäs, mutta saattaa aiheuttaa ongelmia rintaliivien kanssa. Liivit kun on vaikea peittää selän puolelta, joten usein vaihtoehtona on viilettää ilman liivejä tai turvautua itseliimautuviin liiveihin.

TikTokissa eräs nainen esittelee kuitenkin nokkelan niksin, jonka avulla rintaliivit saa muokattua täydellisesti avoselkäisen mekon alle puettaviksi. 

Hommaan tarvitaan liivit, joissa on irrotettavat olkaimet. Niistä irrotetaan alaosan kiinnitys ja sujautetaan ne kiinni etupuolelta, rintojen alta. Näin tuki säilyy, mutta selkä jää avoimeksi. Nokkelaa ja helppoa. 

Ohjevideon pääset katsomaan alta tai täältä.

Lue myös: Säilytä rintaliivit oikein ja ne pysyvät parempina pidempään - ammattilaisen vinkit voivat yllättää

Lue myös: Eivätkö olkaimettomat rintaliivit pysy paikoillaan? Nokkela niksi pelastaa tilanteen

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat