Kuva: AOP

Lady Gaga vei trendityylin seuraavalle (tai sitä seuraavalle) tasolle - katso kuvat

06.08.2021 13:15 - Henna Koste

Puhvihihat pitävät pintansa.

Laulaja Lady Gaga on monipuolinen pukeutuja, joka rokkaa 20 senttisissä koroissa, mutta viihtyy myös tennareissa ja huppareissa. Tällä viikolla tähti kiinnitti paparazzien huomion virtaviivaisessa housupuvussaan

Lady Gaga ei kuitenkaan ole minimalisti, vaan vie trendit usein seuraavalle tasolle. Näin hän teki myös tällä viikolla saapuessaan Radio City Music Hallille. Puhvihihat ovat olleet pinnalla jo pitkään, mutta Gagan asussa muhkeat hihat saivat uuden ulottuvuuden. 

Stylisti-malli Maryam Razavi nosti Voice.fi:n haastattelussa vuoden 2020 suurimmaksi trendiksi puhvihihat. Näyttävien hihojen suosio tuntuukin vain kasvavan. Razavi totesi tuolloin, että kauniisiin puhvihihoihin kannattaa panostaa ja, että ne ovat mainettaan käytännöllisemmät, sillä ne mahtuvat hyvin myös takin hihojen sisään. Gagan megahihojen kohdalla tämä ei tosin olekaan aivan itsestäänselvyys. 

Jaloissaan Gagalla oli hänen valkoiset luottokenkänsä, joita tähti yhdistelee mutkattomasti erilaisiin asukokonaisuuksiin. Raikas väripaletti rauhoitti tyyliä aavistuksen. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Aiemmin tällä viikolla Gaga yhdisti killerikorot sporttiseen tyyliin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopez pukeutui kauden muodikkaimpaan mekkoon, mutta asussa on paljon kiinnostavampikin yksityiskohta

Lue myös: Onko Katie Holmesin yllä nähty aukkohame seuraava hittivaate? Epäilemme, että kyllä

Kilpailut

Uusimmat