Kuva: AOP

Maailman epäkäytännöllisin takki tekee paluun - Naomi Campbell esittelee tyylin, jossa on järkeä

03.10.2021 10:15 - Henna Koste

Mallikonkari esitteli tyylikkään asukokonaisuuden - parjattu takkimalli toimii ainakin aurinkoisessa Pariisissa.

Muistatko 2000-luvulla villinneen trendin, kun joku keksi yhdistää toppatakin ja napapaidan? Takkimalli istui nollarimuodin ytimeen, lantiomallisten farkkujen ja tiukkojen yläosien pariksi. Suomen säässä takkimallia ei voinut hyvällä tahdollakaan kutsua käytännölliseksi, mutta silti niitä myytiin ketjuliikkeissä - ja kauppa kävi. 

Tällä kaudella takkitrendi saattaa tehdä paluun. Supermalli Naomi Campbell, 51, kuvattiin Pariisin muotiviikoilla yksinkertaisen tyylikkäässä asukokonaisuudessa, johon särmää toi lyhyt bombertakki. Campbell oli yhdistänyt trendirotsin klassiseen valkoiseen kauluspaitaan ja mustiin housuihin. Kauluspaidan megasuuret hihat pääsivät oikeuksiinsa, kun ne roikkuivat yli takin hihansuista. 

Kovemmille pakkasille takkimallia ei toki ole luotukaan, mutta leudolla säällä huippumallin tyylikikka toimii. Jäämme odottamaan tekevätkö lyhyet takit paluun katukuvaan jo tänä talvena. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Campbell on yksi maailman menestyneimmistä malleista. Viime vuonna hänestä tuli 50 vuotta täytettyään ensimmäistä kertaa äiti. 

Lue myös: Jennifer Lopezin neuleasu on nappivalinta - katso, kuinka kopioit tyylin 10 kertaa edullisemmin

Kilpailut

Uusimmat