Kuva: AOP

Kylie Jenner pukeutui häämekkoon Met-gaalaan - poikkeuksellinen hattu kiinnitti huomion

03.05.2022 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kylie Jenner saapui muotitapahtumaan Virgil Ablohin suunnittelemassa asussa.

Tosi-tv-tähti ja meikkiyrittäjä Kylie Jenner, 24, saapui New Yorkissa järjestettyyn Met-gaalaan hääpukua muistuttavassa valkoisessa mekossa. Lookiin kuului upea tyllihame ja yläosan läpikuultava t-paita. Särmää kokonaisuuteen toi Jennerin päässä väärinpäin ollut lippalakki ja lyhyt huntu.

(kuva: AOP)

Vogue kirjoittaa, että puvun on suunnitellut maineikas suunnittelija Virgil Abloh. Abloh menehtyi viime marraskuussa. Abloh oli Off-White-muotibrändin perustaja, ja brändin nimestä muistutti Jennerin lookissa paidassa näkynyt Off-logo. Voguen mukaan Jennerin valinta pukea hääpuku persoonallisella twistillä Met-gaalaan muistuttaa Ablohille ominaisesta sääntöjä rikkovasta hengestä.

(kuva: AOP)

Jenner saapui tilaisuuteen yksin ilman rakastaan Travis Scottia. Pariskunta sai toisen lapsensa helmikuussa. Myös muut Kardashian-Jenner-perheen naiset olivat paikalla Met-gaalassa.

Tämänvuotisen Met-gaalan teema oli ”gilded glamour”, jolla viitataan Yhdysvaltojen niin sanottuun kullattuun aikakauteen vuosina 1870–1890. Tämä oli vaurauden, kasvun ja teollistumisen aikaa, ja vaatteissa tämä näkyi yltäkylläisenä koristeellisuutena. Met-gaala on vuosittainen muotitapahtuma, jolla kerätään varoja New Yorkin Metropolitan Museum of Artin Costume Institute -osastolle.

Lue myös: Asusteena kourallinen rastoja, kultainen haarniska, led-valaistu iltapuku - muistatko Met-gaalakohut?

Lue myös: Kylie Jenner muistelee saaneensa uhkaavia viestejä Blac Chynalta - "Ajattelin hänen olevan pilvessä"

Lähteet: Metro, Vogue, Page Six

Uusimmat