Kuva: AOP

Kim Kardashianin helppo nutturatyyli onnistuu keneltä tahansa - kokeile hurmaavan helppoa lookkia

25.09.2022 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kim Kardashian tunnetaan näyttävistä lookeistaan, mutta tämä tyyli onnistuu kokemattomaltakin hiustenlaittajalta.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, tunnetaan näyttävästä tyylistään, sekä upeista lookeistaan niin meikkauksen kuin kampaustenkin suhteen. Viimeisimpänä Kardashian räväytti värjäämällä kulmansa vaaleiksi. Nyt tosi-tv-tähti on kuitenkin nähty hieman yksinkertaisemmassa tyylissä, ja tähden nuttura inspiroi kiireistäkin hiustenlaittajaa yrittämään samaa. 

Kardashianin hiukset on kammattu taakse siististi ja nuttura on keskitetty pään keskivaiheille. Nuttura ei siis ole vedetty aivan ylös eikä alas vaan keskelle, mutta korkeuden voi toki päättää itse. Kyseisestä tyylistä löytyy myös kiiltoa: Kiillon hiuksiin voi saada erilaisten hius- ja muotoilutuotteiden, kuten esimerkiksi geelin avulla. Moni kamppailee täydellisen sotkuisen tai vaihtoehtoisesti siistin ja tiukan nutturan tekemisessä, mutta tässä itse nutturan tekeminen ei taitoa vaadi. Tässä nimittäin hiukset vedetään ensin vain hiuslenkin läpi pari kertaa normaalisti, kuin tekisi poninhäntää. Sitten vedetään osa hiuksista hiuslenkin läpi ja jätetään siihen pieneksi nutturalenkiksi, jättäen loput hiuksista roikkumaan vapaasti. Hiuksia ei siis vedetä kokonaan hiuslenkkiin.

Mikäli olet kyllästynyt perinteiseen sotkunutturaan, tai vaihtoehtoisesti et koe olevasi kovin taitava käsistäsi kampausten tekemisessä, kannattaa ottaa tämä tyyli kokeiluun. Voit katsoa kuvia tyylistä alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Uusi kausi The Kardashians -tosi-tv-sarjaa alkoi 22. syyskuuta ja uusi kausi on Kardashianin sanojen mukaan todella syvällinen. Sarja tulee myös saamaan jatkoa, ja uutta kautta kuvataan parhaillaan. 

Lue myös: Kim Kardashian ylistää Harry Stylesia - "Niin lahjakas ja kaunis"

Lue myös: Kim Kardashian osti 70 miljoonan arvoisen kartanon Malibusta - Kanye West tarjosi auttavaa kättä

Lue myös: Kim Kardashian suunnitelmat deittailusta yllättävät - 'Tämä on se mitä visioin tulevaisuudelle'

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat