Kuva: Splashnews

Victoria's Secretin ikoninen muotinäytös tekee paluun - luvassa uudistunut versio

06.03.2023 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Muotitalon talousjohtajan mukaan tänä vuonna tullaan näkemään alusvaatteistaan tunnetun muotitalon uudenlainen muotinäytös.

Alusvaatteistaan tunnettu muotitalo Victoria's Secret tuo takaisin tunnetut ja näyttävät muotinäytöksensä neljän vuoden hiljaiselon jälkeen.

Victoria's Secretin talousjohtajana toimiva Timothy Johnson kertoo uudenlaisen muotinäytöksen näkevän päivänvalon myöhemmin tänä vuonna. Muotinäytöksen tarkasta päivämäärästä ei toistaiseksi ole vielä tietoa.

Muotitalon toimitusjohtaja Martin Watersin mukaan Victoria's Secret on rekrytoinut aiempaa monimuotoisemmin malleja ja brändilähettiläitä. Muun muassa viime vuonna muotitalon mallina nähtiin ensimmäistä kertaa malli, jolla on downin syndrooma.

Waters kertoi vuonna 2021 muotitalon luopuvan enkeleiksi kutsutuista malleistaan, joita nähtiin muotitalon näytöksissä näyttävissä siivissä. Waters kommentoi tuolloin, etteivät enkelit ole enää "kulttuurillisesti relevantteja".

Victoria’s Secret lanseerasi tuolloin kampanjan, jossa tunnetut ja vaikutusvaltaiset naiset nostettiin keskiöön enemmän toimintansa kuin ulkonäkönsä kautta. Mukana olivat muun muassa intialainen näyttelijätähti Priyanka Chopra, jalkapalloilija ja HLBT-aktivisti Megan Rapinoe ja transsukupuolinen malli Valentina Sampaio.

Lue myös: Victoria's Secret julkisti ensimmäisen mallinsa, jolla on downin syndrooma - "Unelma kävi toteen"

Lue myös: Entinen Victoria´s Secret -malli turvautui äärimmäisiin keinoihin pysyäkseen hoikkana

Lue myös: Victoria's Secret luopuu tunnusomaisista "enkeleistään" - haluaa nyt voimaannuttaa naisia

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat