Kuva: AOP

Jennifer Lawrence juhli äitienpäivää kesäasussa, jonka voisi nähdä myös Suomen kesässä

16.05.2023 15:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Jennifer Lawrence toivotti kesän tervetulleeksi kokovalkoisissa.

Yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence, 32, juhli äitienpäivää New Yorkissa. Hän oli valinnut ylleen rennon valkoisen kesäasun, jonka voisi hyvin kuvitella näkevänsä Suomen kesässä. Jos asu nähtäisiin Helsingin Kauppatorilla, sujahtaisi se täydellisesti katukuvaan.

Lawrencen asu koostui valkoisista pellavaisista cargohousuista, t-paidasta ja vyötärölle kietaistusta paidasta. Valkoisen harmonian rikkoi mustat sandaalit, laukku sekä aurinkolasit. Kesäistä rentoutta asuun toi valkoinen kalastajanhattu.

Lawrence on myös itse poikalapsen äiti. Hänen esikoisensa syntyi viime vuoden helmikuussa. Lapsi on saanut nimekseen Cy yhdysvaltalaisen taitelijan Cy Twomblyn mukaan. Taiteilija on Lawrencen puolison, galleristi Cooke Maroneyn lempitaiteilija.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Tyylitaituri Hailey Bieber näyttää mallia, miten ylisuuri villakangastakki taipuu katu-uskottavaksi kevätasuksi

Lue myös: Amal Clooney luotti pelkistettyyn arkiasuun - ja juuri siksi se oli onnistunut

Lue myös: Kate Middletonin asu kruunajaiskonsertissa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta - loisti silmäänpistävässä jakkupuvussa

Kilpailut

Uusimmat