Kuva: AOP

Nyt ei glamouria puutu - Anne Hathaway, Priyanka Chopra ja Zendaya edustivat prameina

18.05.2023 20:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Kolmikon juhlatyylit eivät varmasti jääneet keneltäkään huomaamatta.

Eksklusiivisista koruista ja ylellisyystuotteista tunnettu italialainen muotitalo Bulgari järjesti korutapahtuman Venetsiassa. Korujen lanseerausjuhliin oli kutsuttu liuta eturivin tähtiä. Vaikka kyse oli korujuhlasta, ei näiden kolmen tähden säihke kalvennut timanttien rinnalla. 

Näyttelijä Priyanka Chopra, 40, oli valinnut ylleen dramaattista ja säväyttävää punaista. Asu oli vedoksellinen ja jätti olkapäät sekä vatsan paljaaksi. Chopra on naimisissa Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Nick Jonaksen kanssa. 

(kuva: AOP)

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Näyttelijä Zendaya, 26, toi asullaan entisajan Hollywood-glamouria nykypäivään. Hänen musta tiimalasimainen mekko oli erittäin elegantti ja jopa dramaattinen. Kokonaisuuden viimeisteli tumma silmämeikki sekä käärme-kaulakoru. 

(kuva: AOP)

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Näyttelijä Anne Hathaway, 40, saapui juhliin mekossa, jossa oli yhdistetty kultaista sekä hopeaa. Alla olevasta Instagram-kuvasta näkee, että mekkoon kuului myös huppu. Hathaway on suosinut aikaisemminkin juhlapukeutumisessaan huppumekkoja. 

(kuva: AOP)

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Meghan Markle säväytti kultaisessa olkaimettomassa mekossa palkintogaalassa

Lue myös: Jennifer Lawrence juhli äitienpäivää kesäasussa, jonka voisi nähdä myös Suomen kesässä

Lue myös: Tyylitaituri Hailey Bieber näyttää mallia, miten ylisuuri villakangastakki taipuu katu-uskottavaksi kevätasuksi

Kilpailut

Uusimmat