Kuva: AOP

60-luvun meikkitrendi on täällä taas - ja siksi Selena Gomezin hittiniksi on jälleen ajankohtainen

25.05.2023 17:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Maailmantähtien silmämeikit hakevat inspiraationsa 1960-luvulta.

1960-luvun meikistä tulee monille mieleen ikoninen malli Twiggy paksusti meikattuineen ripsineen. Nyt tämä meikkitrendi kannattaa palauttaa mieleen, sillä takavuosien hämähäkkiripset ovat täällä taas.

Niin sanotuissa hämähäkkiripsissä meikataan ripsiväriä runsaasti myös alaripsiin. Yhteenliimaantuneita ripsiä yritetään normaalisti välttää, mutta hämähäkkiripsissä alaripset tartutetaan tarkoituksella toisiinsa. Meikkitrendiä on esitellyt sosiaalisen median tileillään niin artisti Dua Lipa kuin näyttelijä Jenna Ortega.

Vuosi sitten artisti Selena Gomez jakoi sosiaaliseen mediaan videon, jossa hän levittää ripsiväriä alaripsiin pinsetein. Video lähti heti viraaliksi ja moni riensi kokeilemaan toimiiko kikka oikeasti.

Ripsiväriniksin ideana on tartuttaa alaripset yhteen pinsettien avulla. Alla olevasta videosta näet miten kikka toimii. Videolla näkyvät meikit ovat Gomezin omaa Rare Beauty meikkibrändiä.

@selenagomez

@rarebeauty oh and thank you so much for the support on my new tinted moisturizer!! Means so so much to me!

♬ Crazy - Patsy Cline

Jos video ei näy, katso se täältä.

Hämähäkkiripsiä kokeilemaan innosti myös artisti Dua Lipa. Hän jakoi Instagram-tilillään kuvan silmämeikistään ja kirjoitti kuvan yhteyteen ”alaripset kuin hämähäkin jalat”.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Myös supertähti Zendaya ihastuttaa hämähäkkiripsissä. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Tiedätkö, mitä on "underpainting"? Nerokas metodi luo kuulaan meikin Kendall Jennerin ja Hailey Bieberin tapaan

Lue myös: Kuva Selena Gomezista Met-gaalassa keräsi valtavan määrän tykkäyksiä - todellisuudessa tähti ei ollut koko gaalassa

Lue myös: Kylie Jenner ei ole enää Instagramin seuratuin nainen - uusi hallitsija ei itse edes käytä sovellusta

Lähde: Glamour UK

Kilpailut

Uusimmat