Supersuositusta tv-sarjasta tehdään oma vaatemallisto

18.09.2011 22:01 -

Amerikkalainen draamasarja Gossip Girl on saavuttanut suursuosion myös Suomessa. Gossip Girlin newyorkilainen eleganssi siirtyy televisioruudulta kauppoihin, kun sarja saa jatkoa omasta vaatemallistostaan.

Upper East Siden yksityiskoulueliitin seurapiirielämään keskittyvä sarja tunnetaan paitsi skandaalinkäryisistä juonenkäänteistään myös henkilöidensä erehtymättömästä tyylitajusta: jokainen jakso on silkkaa muodin juhlaa. Serena van der Woodsenin ja Blair Waldorfin tyylin ystäviä ilahduttanee tieto, että Gossip Girlin viidennen kauden kynnyksellä amerikkalainen vaatemerkki Romeo and Juliet Couture on lanseeramassa Gossip Girlin inspiroiman malliston. Luvassa on kirjailtuja yläosia ja tyköistuvia mekkoja särmikkäillä yksityiskohdilla Serenan tapaan sekä Blairin koulutyttömäiseen tyyliin sopivia neuleita, takkeja ja vekkihameita.

Mallisto sopii hintatasoltaan muillekin kuin Upper East Siden yläluokalle, vaatekappaleiden hinnat lähtevät noin 50 eurosta. Kotimaisiin kauppoihin kokoelmaa ei liene luvassa, mutta esimerkiksi ShopStylesta löytyy verkkokauppoja, jotka toimittavat Romea and Juliet Couturea myös Suomeen - selaa tuotteita täältä.

Ostaisitko Gossip Girlin inspiroimia vaatteita?

Kilpailut

Uusimmat