Asiantuntija kertoo: Kevään 2013 hiustrendit

23.03.2013 15:15 - Rea Tallgren

Helsinkiläisessä Parturi-kampaamo Bowssa työskentelevä Milla Hytönen kertoo Voicelle kevään hiustrendit. 

Tänä keväänä muotia ovat edelleen todella luonnolliset balayage-raidat ja liukuvärjäykset. 

- Yleisesti ottaen kaunistavat värjäykset ja leikkaukset ovat tänä keväänä muotia, nyt ei saa olla mitään liikaa vaan luonnollista kauneutta, Hytönen kertoo.

Hytösen mukaan hiusten tulee myös kiiltää ja olla hyvin hoidetut.

Leikkauksissa kova sana ovat hartiamittainen tai lyhyt polkka ja pitkässä tukassa joko tasapitkä tai hieman kevyesti kerrostettu kampaus, riippuen kantajan hiuslaadusta.

Myös otsatukka on taas näin kevään tullen nousussa.

- Otsatukat saavat oikeastaan olla kaikissa pituuksissa ja malleissa, kunhan ne imartelevat kantajaansa. Rentoa kiharaa tai sitten piikkisuoraa tehdään, eli suoristaminen on jälleen tulossa isosti.

Kampaukset ovat edelleen tosi kovassa huudossa ja niillä on hyvä personoida omaa tyyliä. Erityisessä huudossa ovat ponihännät. Jotain uutta ovat ponnarin ympärille laitettavat koristeet, niitä on kaupat pullollaan ja niillä saa helposti uutta ilmettä töihin ja vaikka ulos lähtiessä.

- Ehdoton ei tänä keväänä ovat niin sanotut on värikypärät, eli tasaisen väriset hiukset. Hiusten tulee olla vivahteikkaat ja kiiltävät, ja muistuttaa omaa hiusväriä, mutta paranneltuna. Muutoinkin sanoisin että liian suuret kontrastit eivät ole tämän hetken juttu, Hytönen summaa. 

www.parturikampaamobow.com

Kilpailut

Uusimmat