Onnistu valokuvissa - meikkivinkit kuvaustilanteeseen

04.09.2014 10:46 - Reija Saarinen

Kuvissa onnistuu paremmin, jos panostaa meikkiin hieman enemmän.

Meikillä saa monessa tilanteessa ihmeitä aikaan. Myös valokuvissa siihen kannattaa panostaa, sillä lopputuloksesta tulee helposti hieman parempi. Alla muutamia vinkkejä onnistuneeseen kuvausmeikkiin.

1. Käytä pohjustusta

Ensimmäinen askel onnistuneeseen kuvausmeikkiin on pohjustus. Pohjustusvoide kosteuttaa ja saa ihon hehkumaan sekä näyttämään tasaisemmalta. Se on myös hyvä pohja muulle meikille.

2. Valitse meikkivoide oikein

Mikään ei ole kammottavampaa kuin väärän värinen meikkivoide kasvoilla. Se saa nimittäin näyttämän joko haamulta tai palaneelta. Kannattaa siis kokeilla meikkivoidetta muutamaan otteeseen ennen ostoa, näin voit olla varma että väri on hyvä myös ulkoilmassa.

3. Korosta silmiä

Valokuvissa silmiin kannattaa todellakin panostaa. Kuvissa nimittäin enemmän on parempi. Kannattaa siis panostaa tummaan silmämeikkiin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos panostaa silmiin, kannattaa huulet jättää luonnollisemmiksi.

4. Käytä vahvoja värejä

Poskipunaa kannattaa valokuvissa käyttää. Se antaa kivaa hehkua kasvoille ja näin kuva näyttää paremmalta.

5. Muista kiilto

Huulissa kannattaa luottaa kiiltoon. Sen sijaan tummat ja matat huulipunat kannattaa jättää kotiin. Suosi siis kiiltäviä nudeja kiiltoja, jotka tuovat sinulle raikkaan lookin.

Lue myös: Onnistu valokuvissa entistä paremmin - katso helpot niksit

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat