Pariisin muotiviikoilla nähtiin hurmaavaa katumuotia - poimi ideat omaan vaatekaappiisi

29.09.2014 12:02 - Heli Thoren

Jos trendineniin on luottaminen, omaan asuvalikoimaan kannattaa haalia valkoista, kultaa, liehuvia lahkeita ja yli polven ulottuvat saappaat.

Pariisin muotiviikoilla jo kadulla käveleminen on parhaimmillaan kuin muotinäytös. Kokosimme yhteen viikonloppuna kaupungilta bongatut ihanimmat asukokonaisuudet. Niistä voi ammentaa ideoita myös omaan syyspukeutumiseen.

Vaikka valkoinen ja vaaleat sävyt mielletään kesän trendeiksi, ei niitä kannata unohtaa tänä talvenakaan. Valkoisen eri sävyt ja vaalea hiekka olivat sävyt, joita näkyy myös Pariisin katukuvassa paljon.

Kullan ja mustan yhdistelmä on dramaattinen ja näyttävä. Ne toimivat myös esimerkiksi pikkujouluasua miettiessä.

Japanin Voguen päätoimittaja Anna Del Russo ei hylkää värejä talvellakaan. Hänen esimerkkiään kannattaa tänä syksynä ja talvena seurata. Voimakkaat sävyt ovat myös trendikkäitä.

Leveät ja liehuvat lahkeet ovat tämän kauden juttu. Mitä leveämmät, sen parempi. Jos pelkäät, että lahkeet laahaavat maata, valitse hieman vajaamittaiset lahkeet.

Yli polven ulottuvat saappaat ovat tämän kauden must asuste. Rohkea valitsee saappaat vaaleassa sävyssä - mielellään mokkanahkaisina. Saappaat näyttävät upeilta esimerkiksi minimekon kaverina.


Tarvitsetko toimivan asun töihin? Pukeudu jakkuun kolmella tavalla, ohjeet täällä.

Kilpailut

Uusimmat