Uusi kauneustrendi valloitti Suomen: Kulmakarvojen tuuhennus - katso ennen ja jälkeen -kuvat

30.10.2014 09:31 - Karoliina Kotala

Erilaiset ripsienpidennykset ovat valloittaneet Suomea jo pidemmän aikaa. Nyt uusin maailmalta kantautunut kauneustrendi on kulmakarvojen tuuhennus.

Monen naisen tapoihin on ainakin jossain elämänsä vaiheessa kuulunut kulmakarvojen nyppiminen ja aikanaan kulmakarvatrendi olikin kapea ja ohut. Viime vuosina kulmakarvamuoti on kuitenkin ollut luonnollisempi ja tuuheampi, tämä ei kuitenkaan kaikilta automaattisesti onnistu. Vuosien ahkera nyppiminen saattaakin näkyä siten, etteivät omat kulmakarvat enää juuri kasva.

Kulmakarvojen tuuhennus voikin olla hyvä, väliaikainen ratkaisu, jos jo pitkään tarjolla ollut kulmakarvojen tatuoiminen ei innosta. Tuuhennus toimii myös, jos omissa kulmakarvoissa on aukkoja tai jos kulmat ovat keskenään erimalliset. Toimenpiteessä yksittäisiä karvoja kiinnitetään läpinäkyvällä liimalla jo olemassa oleviin kulmakarvoihin ja myös tarvittaessa suoraan iholle.

Koko toimenpide sisältää muodon ja värin suunnittelun, kulmien värjäyksen, vahauksen tai nyppimisen, kulmien mahdollisen leikkauksen ja itse tuuhennuksen. Alkaen-hinta toimenpiteellä on 20 e 20 minuuttia, paikasta riippuen. Lisätietoja toimenpiteestä löydät täältä.

Kauneustoimittaja ja Sovittelija-bloggaaja Karoliina Kotala kävi kokeilemassa kulmakarvojen tuuhennusta helsinkiläisessä Sandra Beauty -hoitolassa. Yllä video, jossa on nähtävissä muun muassa ennen ja jälkeen -kuvat.

Katso myös kauneusasiantuntijan ohjeet, joilla onnistut täydellisesti kulmakarvojen kotivärjäyksessä. Ohjeet löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat