Muotisuunnittelija julkaisi mielipiteensä plus-kokoisten shortsien myyntikuvasta: "Loukkaavaa"

14.03.2016 13:15 - Emma Ylistalo

Aikaisemmin huomiota herättänyt plus-kokoisten shortsien myyntikuva on saanut myös vaatesuunnittelijan ottamaan kantaa aiheeseen.

Uutisoimme aikaisemmin vaatesivustosta, jolla plus-kokoisia shortseja mainostettiin laihan mallin päällä. Uutisen voit lukea kokonaisuudessaan täältä. Uutinen herätti paljon keskustelua ja nyt siihen on myös tarttunut myös muotisuunnittelija Christina Ashman, 27.

Suunnittelija vastasi mainokseen näyttämällä, miltä näyttäisi, jos pieniä kokoja markkinoitaisiin samalla tavalla.

Interrobang Art & Fashion -yrityksen Facebook-sivulla julkasemansa kuvan yhteydessä Ashman kirjoittaa "Minulla ei ole mitään virallista pätevyyttä markkinoinnista, mutta jos plus-kokoiset naiset ostavat shortseja sen perusteella, miltä ne näyttävät pienen naisen päällä, niin ehkä pienet naiset ostavat hameita sen perusteella, miltä koko asu näyttää yhden jykevän reiden päällä".

- Et myy vaatteita häpäisemällä kohdeyleisöä. On okei käyttää pientä mallia mainostamaan pieniä vaatteita, mutta se, että laitetaan pieni malli plus-kokoisten housujen yhteen lahkeeseen on ainoastaan tarpeettomasti loukkaavaa, Ashman kertoi MailOnline-julkaisulle.

Katso alta tai täältä Facebookissa julkaistu kuva.

Lähde: Metro

Lue myös: Plus-kokoisia vaatteita myyvän yrityksen tv-mainos kiellettiin - liian säädytön?

Kilpailut

Uusimmat