Kuva: AOP

Justin Bieber kokee fanien kanssa kommunikoinnin vaikeaksi

09.11.2016 16:00 - Senja Rapila

Arvaamattomasta luonteestaan tunnettu Bieber on nyt kertonut, että hänen on hyvin vaikea kommunikoida faniensa kanssa, kun nämä kiljuvat suoraa huutoa.

Kanadalainen pop-tähti Justin Bieber, 22, on viimeisten vuosien aikana ollut jatkuvasti otsikoissa epävakaan käytöksensä vuoksi. Hän on rynnännyt pois lavalta ja tylyttänyt fanejaan siitä, kun nämä huutavat hallitsemattomasti Bieberin keikoilla. 

Megahiteistään tuttu artisti onkin nyt todennut, ettei hän pysty kommunikoimaan lainkaan faniensa kanssa. Toisaalta helpottavaa on se, että kun fanit ovat alkaneet kasvaa, he ovat alkaneet kuuntelemaan enemmän sitä, mitä sanottavaa Bieberillä on.

- Fanini alkavat vihdoin ymmärtää kuinka käyttäytyä, kun he kasvavat. He oikeastaan haluavat käyttäytyä hieman järkevämmin, jotta he saisivat minun huomioni. Koska tässä tilanteessa jos kiljut suoraa huutoa, minun on hyvin vaikeaa saada faneihini yhteyttä ja kommunikoida heidän kanssaan, Bieber kertoo.

Kerroimme myös aiemmin, kuinka Brasiliassa yli-innokkaat Believerit ovat aloittaneet jo ensi vuoden keikalle jonottamisen keikkapaikan ulkopuolella. Voit lukea siihen liittyvän jutun täältä.

Kanadalaispoppari on myös herättänyt tänä vuonna Purpose Tour-kiertueellaan huomiota useilla playback-vedoillaan, joka on saanut useat kärjistymään.

Lähde: Female First

Lue myös: Justin Bieber yllätti baarikansan - istahti pianon taa ja coveroi Beatlesiä, katso

Lue myös: Löysikö Brooklyn Beckham rakkauden Justin Bieberin eksästä? Katso kuva

Lue myös: Kolumni: Ymmärtääkö kukaan Justin Bieberiä?

Kilpailut

Uusimmat