Kuva: Handout

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka valtaavat Hartwall Arenan

26.04.2018 09:17 - Senja Rapila

Show must go on –konsertin liput tulevat myyntiin 4.5.2018

Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka hurmasivat viime vuonna loppuunmyydyssä Hartwall Arenan yhteiskonsertissa. Fanit ihastuivat parivaljakon yhteiskonsertista ja pyysivätkin uutta yhteiskonserttia. Nyt fanien toiveisiin vastataan, kun Show must go on –konsertti järjestetään Hartwall Arenalla 17.11.2018.

Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 4. toukokuuta.

"Ilta Hartwall Areenalla oli viimeksi unohtumaton elämys. Kaiken saamani palautteen jälkeen vahvistui ajatus siitä, että tämä ilta pitää ehdottomasti saada kokea uudestaan. Jarkon, muiden esiintyjien ja muusikoiden kanssa tästä illasta on tulossa varmasti vielä entistäkin ikimuistoisempi!" kommentoi Waltteri tulevaa konserttia.

"Viime vuonna todella ikävä flunssa meinasi pilata osuuteni keikasta kokonaan, mutta onneksi lopulta kaikki meni hyvin. Revanssin tarve jäi kutittelemaan, ja kun yleisökin sitä toivoo, on mitä hienoin asia päästä Waltterin kanssa uusimaan tuo mahtava areenafiilis, jota ei oikeastaan voi edes sanoin kuvailla. Tehdään porukalla tästä keikasta vielä parempi!" ilakoi Jarkko keikan alla.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat toisiinsa osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. 

Lue myös: Waltteri Torikka muistelee ensikohtaamistaan Jarkko Aholan kanssa: "Häkellyin taidokkuudesta"

Lue myös: Fanikohtaaminen sai Waltteri Torikan liikuttumaan - kohtasi tyttärensä menettäneen naisen

Kilpailut

Uusimmat