Teleks teki paluun: "Tämä kappale kertoo hyvin siitä, että ihminen ei ole mitään ilman toista"

21.11.2018 12:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Uusi kappale esittelee yleisölle uudistuneen yhtyeen.

Kotimainen pop-yhtye Teleks tekee pienoisen tauon jälkeen paluun. Tänään julkaistiin yhtyeen uutuuskappale Ikean kuvasto, joka esittelee yleisölle uudistuneen Teleksin.

Tuotannollisesti Teleksin uusi musiikki on päivitetty tähän aikaan istuvaksi, mutta sanoituksellisesti kappaleista on tunnistettavissa bändille ominaiset, suomalaista sielunmaisemaa kuvaavat, koskettavat ja samastuttavat lyriikat.

– Laulujen tekemisessä iso osa on yhteistä keskustelua ja tietynlaista elämän ihmettelyä. Parhaillaan se kanavoituu lauluksi, jossa on jotain itse kappaletta suurempaa fiilistä. Edelleen tähtäämme joka päivä siihen, että saisimme tehtyä sen kaikista isoimman biisin, avaa Johansson Teleksin yhteistä musiikintekoprosessia.

- Tämä kappale resonoi hyvin sitä, että ihminen ei ole mitään ilman toista ihmistä.

Parhaiten Teleks tunnetaan jättihiteistään Siivet, Tuulilasin nurkkaan, Hiljaa virtaa Vantaa ja Kotimatkalla. Teleksin muodostavat yhtyeen solisti Pepe Johansson sekä tekstittäjä-kitaristi Markus Koskinen.

Uutuuskappaleen pääset kuuntelemaan alta. Yhtyeen tuoreen haastattelun pääset sen sijaan katsomaan yläpuolelta. Siinä miehet kertovat muun muassa toistensa parhaista piirteistä.

Lue myös: Teleks-yhtye ihannoi pitkää parisuhdetta: "Rakkaus kasvaa vaikeuksien ansiosta"

Kilpailut

Uusimmat