Kuva: Lauri Kujanpää

Tähdet Tähdet -ohjelmasta tuttu Jon-Jon Geitel ensimmäisestä sydänsurustaan - "Se oli järkytys!"

17.04.2019 18:30 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Geitel julkaisi ensimmäisen soolokappaleensa 17. huhtikuuta.

Tähdet Tähdet -ohjelmassa hurmannut, sekä Roope Salminen & Koirat -yhtyeestä tuttu Jon-Jon Geitel, 29, on julkaissut ensimmäisen soolokappaleensa Älä riko mitään. Mies kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että kappale on kirjoitettu omasta elämästä.

- Biisi kertoo henkilökohtaisesti omasta elämästä ja omasta parisuhteesta. Kun rakastuu, niin se vaikuttaa minuun todella suuresti. Olen herkkä ihminen ja silloin elää tietynlaisessa rakkauskuplassa ja olo on kuin huumeissa. Kaikki asiat menevät siinä vaiheessa sen toisen ihmisen kautta, ja se kaikki on hienoa, mutta myös hieman hämärää.

Artisti kertoo, että on kokenut koviakin sydänsuruja.

- Ensimmäisen kerran, kun sydämeni särkyi, se tapahtui ala-asteella ensi-ihastukseni kanssa. Oltiin paljon yhdessä, mutta sitten eräissä bileissä kuulin, kuinka toinen kundi kerskaili, että he olivat pussailleet ja se oli järkytys!

- Tietenkin aina kun suhde tai rakkaus loppuu, niin silloin sydän särkyy. Lukiossakin tapahtui sellainen tilanne, että sydän meni palasiksi.

Geitel sanoo, että kaikki elämän kokemukset, niin hyvät kuin huonotkin, vaikuttavat artistin ulosantiin.

- Kaikkihan kantaa vanhan taakan mukanaan, ja sitten sitä saattaa alkaa pelkäämään, että mitä jos taas käy huonosti, vaikka kaikki onkin hyvin. Kaikki, mitä taiteilijat luovat, tulevat kuitenkin siitä kaikesta, mitä on koettu ja ne muistot näkyvät siellä.

Geitel on keikkaillut vuosia Roope Salminen & Koirat -yhtyeen laulajana. Tukea soolouralle on tullut myös yhtyeen välityksellä.

- Yhtyeen jäsenet ovat tukeneet minua todella paljon. Meidän välillämme ei ole mitään pahaa, vaan meitä kaikkia yhdistää vahva veljellinen suhde. Hyvät jutut vain ruokkivat toisiaan.

(kuva: Mikko Räsänen)

Tähdet Tähdet

Geitel oli yksi viime kauden Tähdet Tähdet -ohjelman kilpailijoista. Mies sanoo, että ei ole itse kovin kilpailullinen ihminen, mutta nautti silti ohjelmasta täysin rinnoin.

- Olihan se mahtava kokemus, ja tietenkin olisi ollut ihanaa, jos olisi saanut olla mukana kauemminkin. En ole itse kovin kilpailullinen ihminen, joten mietin kauan, onko se oikea juttu minulle. Onneksi lähdin mukaan, sillä se oli todella leikkimielinen, mutta myös kannustava projekti. Sai tutustua mahtaviin tyyppeihin ja siitä oli pelkästään hyötyä omaan elämään.

Geitel on keikkaillut paljon, mutta huomasi, että siinä on suuri ero, kun yleisö koostuukin tv-kameroista eikä suuresta ihmismassasta.

- Onhan se erilaista jännitystä. Oikean yleisön edessä energia on erilaisempi kuin siinä, että se yleisö on siellä tv-ruutujen takana. Kameran kautta energiaa ei saa takaisin samalla tavalla kuin livenä, joten siinä se kaikki jää tavallaan jumiin sisälle, kun vuorovaikutuksessa tapahtuvaa purkamista ei synny.

(kuva: MTV3)

Ammatiltaan Geitel on näyttelijä, ja on valmistunut arvostetusta Teatterikorkeakoulusta. Kyseiseen kouluun Geitel pääsi ensimmäisellä hakukerralla.

- En mennyt siellä alasti lavalle, niin kuin monet saattavat tehdä, Geitel nauraa ja jatkaa: - Olihan ne pääsykokeet stressaavat, ja menin sinne hieman sillä asenteella, että tänne on todella vaikea päästä, joten kokeillaan nyt. Mutta tietenkin sitä teki parhaansa. Se riitti ja pääsin sisälle. Valmistuin sieltä vuonna 2016.

Älä Riko Mitään -kappaleen voit kuunnella alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova ja KISS ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jussi Rainio iloitsee Tähdet Tähdet -voitosta - "Vanha koira on vieläkin silitettävissä"

Lue myös: Raptori-Ismo tuomariksi Tähdet, Tähdet -ohjelmaan: "Odotan kasvutarinoita"

Lue myös: Ressu Redford Tähdet, tähdet -esityksestään: 'En ole aikoihin saanut näin paljon hyvää palautetta'

Kilpailut

Uusimmat