Kristiina Wheelerillä kova jännitys päällä

13.10.2008 16:55 -

Kristiina Wheeler jännittää paljon debyyttilevynsä 'Hitchin To Helsinki' -julkaisua. Puolentoista vuoden urakka on ohi ja albumi julkaistaan 5. marraskuuta.

- Tietenkin levyn valmistumisen jälkeen on ollut vielä paljon hommaa. Olemme tehneet kaikkea oheishommaa, nettisivuja, levyn kansia jne, mutta kyllä se kokoajan tuolla takaraivossa mietityttää, että miten levy sitten otetaan vastaan, Wheeler kertoo Voicen Musiikkiuutisille.

Kristiina on tehnyt levyä yhdessä Chisun kanssa. Hän kertoo osaalistuneensa levyn tekoon todella paljon. Osa biiseistä on Chisun käsialaa, mutta suurin osa on tehty yhdessä. Wheeler kertoo, että levyllä on kuultavissa myös elementtejä Chisulta. Levyltä löytyy yksi kappale 'Rainy Helsinki', jossa Chisu laulaa taustat. Krisiinan mukaan kappaleella on kuultavissa vähän Chisun maailmaa.

Debyyttilevyltä on saatu jo esimakua 'Sunny Day' ja 'Annie And I' -sinkkujen muodossa. 'Annie And I' on hyvin dramaattinen tarina ystävyydestä, jossa Annie kuolee auto-onnettomuudessa. Kristiinan mukaan tarinaan liittyy myös totta.

- Se on aika mukaansa tempaava ja iloisen oloinen biisi. Kaikki ei tajua miten dramaattisesti siinä käykään, jos eivät kuuntele tekstiä niin vahvasti. Se koostuu oikean elämän tapahtumista ja fiktiosta.

Kristiina Wheeler esiintyy The Voicen The Risteily II:lla 18.10. Risteilyllä esiintyvät myös Sunrise Avenue, Movetron, Sara, Liekki, Kim Herold, Retropopp sekä Valvomo. Voit voittaa liput itsellesi ja kavereillesi loppuunmyydylle risteilylle osallistumalla kilpailuun tästä!

Kilpailut

Uusimmat