Movetronin Päivi: Michael Jackson ei ole esikuva!

14.10.2008 13:24 -

Movetron-yhtyeen solisti Päivi Lepistö ei luokittelisi Michael Jacksonia esikuvaksi.

"Täytyy sanoa, että minä en missään tapauksessa pitäisi Jacksonia esikuvana. Hän ei ole minun musiikkityyliini vaikuttanut mitenkään", Lepistö kertoi Voicen Musiikkiuutisille.

Päivi Lepistö kertoi, että piti Jacksonin musiikista joskus 80-luvulla, mutta ei enää pidä popin kuningasta juuri minään, "ei enää friikimpi voi olla. Kuinka komeasta miehestä voi tulla niin karmivan näköinen? Ihan vain sen takia, että pitää itseään leikellä niin paljon". Lepistön mukaan Michael Jacksonin elämä on lähinnä surullinen tarina, "jos ajattelee, minkälaisen uran hänkin on tehnyt, niin onhan se tavallaan säälittävää missä hän menee nykyään. Luulisi, että hän olisi pysynyt tässä virrassa mukana, kuten esimerkiksi Madonna."

Päivi Lepistö kertoi, että heidän kokonaan uudesta materiaalista koostettu "Ei Kenenkään Maa" -albumilla on Jackson Five tyyppinen kappale, vaikkei Jackson yhtyeen idoleihin kuulukaan. Jackson Five oli Jacksonin perheestä koostuva yhtye, joka perustettiin 60-luvulla.


Movetron nousi 1990-luvun puolessavälissä suureen suosioon. Movetronin debyyttialbumia "Romeo ja Julia" on myyty yli 86 800 kappaletta. Vuonna 2007 Movetron teki paluun levylistoille kera kappaleen "Ei kenenkään maa". Movetron julkaisi myös kokoelman, "Irtokarkkeja - makeimmat hitit", joka myi kultalevyyn oikeuttavan määrän. Movetronin viides ja kokonaan uudesta materiaalista koostettu albumi, "Ei kenenkään maa", julkaistiin 8. lokakuuta.

Movetron esiintyy Voicen The Risteily 2:lla 18.10. Movetronin lisäksi Tallinkin Baltic Prinsessillä nähdään mm. Sunrise Avenue, Retropop, Sara ja Kim Herold.

Kilpailut

Uusimmat