Kristiina Wheelerillä on laivakammo

17.10.2008 14:50 -

The Voicen The Risteily II:lla tänä viikonloppuna (18.10.) esiintyvä Kriistiina Wheeler tunnustaa pelkäävänsä laivoja. Vielä ensimmäisiä keikkojaan vetävä Wheeler ei anna kuitenkaan pelon viedä valtaa, vaan aikoo unohtaa, että edes on laivalla.

- En tuu merisairaaksi, mutta mun mielikuvitus alkaa keksiä kaikkia tarinoita, että jotain kamalaa tapahtuu. En tiedä mikä siinä on. Mulla on vaan joku selittämätön laivakammo.

Kristiina Wheeler odottaa innolla tulevia keikkoja.

- Oon kyllä elämäni aikana tehnyt paljon keikkoja, mutta Krsitiina Wheeler nimellä voi esittää omia biisejä ja omaa meininkiä, se on itse kasattu. Tietenkin keikkailu on yksi osa alue mistä mun tarvii vielä oppia. On mahtavaa soittaa jätkien kanssa ja esittää omia biisejä.

Keikkakokoonpano on Kristiina Wheelerille tuttu ja osa on jo kavereita pidemmältä ajalta. Esimerkiksi rumpalin kanssa Wheeler on soitellut jo vuosia sitten Tampereella Kristiinan ollessa noin 18-vuotias.

Kristiina Wheelerin debyyttialbumi 'Hitchin To Helsinki' julkaistaan 5. marraskuuta. Kristiina on tehnyt levyä yhdessä Chisun kanssa, joka on myös tuottanut albumin.

The Voicen The Risteily II:lla tänä viikonloppuna esiintyvät myös Sunrise Avenue, Retropop, Movetron, Sara, Kim Herold ja Valvomo.

Kilpailut

Uusimmat