Kristiina Wheeler thanks Alanis

19.10.2008 12:59 - Eeva Rajala

Laulajatar Kristiina Wheeler kiittää Alanis Morissettea. Wheeler kertoi Voicen Musiikkiuutisille, että ilman Alanista hän ei tekisi musiikkia. Wheelerin mukaan Alanis Morissetten 'Jagged Little Pill' muutti hänen elämänsä. Levyn julkaisun aikoihin Kristiina Wheeler oli 13-vuotias.

"Olin silloin pahimmissa teiniangsteissani. Rakastuin siihen levyyn ja siihen naiseen. Sitten minä aloin itse kirjoittaa teiniangstilyriikoita, miesvihabiisejä", Kristiina muistelee. Teinilyriikat olivat Kristiinan mukaan kuitenkin vain niitä teinilyriikoita: "These are the reasons I hate you for ja kaikkea tuollaista tuli kirjoitettua. Juuri sellaista, mitä voisi ensimmäiselle poikakaverille kirjoittaa, kun hän on särkenyt sydämesi."

Kristiina Wheeler pohtii, jos kirjoittaisi kiitoslaulun Alanis Morissettelle. Samalla Wheeler keksii jo kappaleelle nimeä. Saa nähdä, onko neidon seuraavalla levyllä kappale nimeltä 'Thanks Alanis'. Wheelerin tuleva albumi 'Hitchin To Helsinki' julkaistaan marraskuun alussa.

Wheeler aloitti esiintymisruljanssin The Voicen The Risteily II:lla eilen. Ensimmäisen esiintyjän pesti eikä myöskään orastava laivakammo näyttänyt hidastavan Kristiinan menoa lavalla. The Risteily II on juuri lähtenyt Tallinnasta kohti Helsinkiä. Voicen Musiikkiuutiset raportoi tunnelmia koko matkan ajan.

Kilpailut

Uusimmat