Rockbändin huikea menestyskeikka – yleisössä yksi ihminen

21.05.2009 12:00 - Eeva Rajala

Nouseva rockyhtye Järjestyshäiriö koki taannoin hauskoja hetkiä keikallaan Rovaniemellä. Yleisön puolella oli vain yksi ihminen pällistelemässä yhtyeen keikkaa.

Kyseessä oli Järjestyshäiriön keikka Rovaniemen legendaarisessa Grande-ravintolassa. Yhtyeen solisti Juho ja rumpali Mikko kertoivat Voicelle, että kyseessä oli pistokeikka yhdessä kaveribändin kanssa.

"Kaveribändi oli juuri soittamassa ja menimme katsomaan, mikä tunnelma oli. Salissa seisoi yksi ihminen", pojat kertoivat Voicelle.

Kun yhtyeen biisi päättyi, niin yleisössä ollut yksinäinen ihminen ei antanut aplodeja, vaan aplodin eli paukautti kädet kerran yhteen: "Sama trendi jatkui meidän keikalla, siellä oli hyvinkin pitkälti yksi ihminen katsomassa. Ei ollut edes sitä kuuluisaa kissaa tai koiraa sen lisäksi. Sai huutaa yleisölle, että kiitos aplodista."

Järjestyshäiriö julkaisi eilen Lopullinen ratkaisu -albuminsa. Albumilta löytyy muun muassa hittibiisi Karkuri. Yhtye on mukana Voicen The Risteily III:lla 5. kesäkuuta. Lippuja risteilylle voit tiedustella Tallinkilta. Voit myös voittaa liput Voicen Heräämön Sukupuolten taistelu -kisasta. Ilmoittaudu kisaan mukaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat