Kuva: Handout

Oku Luukkaisen Kesälahti-kappaleessa palataan rakkauden kesään: "Kun oli vipinää ja sutinaa"

03.07.2020 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kesälahti-kappaleessa ovat mukana Portion Boys sekä Pasi ja Anssi.

Dj Oku Luukkainen, 34, julkaisi tänään uuden kappaleen yhdessä Portion Boysin sekä Pasin ja Anssin kanssa. Biisi kantaa nimeä Kesälahti ja se on omalla tavallaan jatkoa hittikappale Ysäriboille.

- Kesälahti-kappaleessa on siis mukana sama kokoonpano, jolla tehtiin myös Ysäriboi-kappale. Muutama kuukausi sitten aloin virittelemään ajatusta siitä, että pitäisikö tehdä vähän samankaltainen biisi, vähän kuin Ysäriboi 2.0, Luukkainen kertoo Voice.fi:n haastattelussa. 

- Meillä oli biisileiri keväällä. Heitin ajatuksen ilmoille siitä, että olisi hauskaa tehdä kappale nimeltään Kesälahti. Kesälahti on siis kotikuntani. Olen käynyt siellä peruskoulun ja ajatus lähti itämään jo joitain vuosia sitten, mutta nousi nyt uudelleen mieleen. 

(kuva: Handout)

Vaikka kappale kantaa nimeä Kesälahti, ei sen sanoma ole paikkaan sidottu. Siihen voi Luukkaisen mukaan samaistua kuka tahansa, joka on joskus kokenut rakkauden kesän. 

- Biisissä palataan rakkauden kesään. Siihen ajatukseen, kun kesät oli pitkiä ja kuumia. Kun oli sutinaa ja vipinää. Kesälahti mainitaan siellä, mutta kappale voisi kertoa mistä tahansa muustakin aurinkoisesta pienestä kunnasta. Samaistua voi kuka tahansa, joka on viettänyt rakkauden kesän jossain. Ei tarvitse olla kesälahtelainen, että ymmärtää tämän biisin. 

Kappaleeseen tehty musiikkivideo kuvattiin kuitenkin Kesälahden kauniissa maisemissa ja apua siihen saatiin myös paikallisilta. 

- Musiikkivideo kuvattiin Kesälahdella. Se oli hauskaa, kun kameraryhmän kanssa siellä heiluttiin, niin kyllä kyläläiset kyllä huomasivat, että jotain tapahtuu. Kaupan kassalla ja huoltoasemalla saatiinkin hyviä ideoita siitä, mitä musiikkivideossa voisi olla ja niitä saatuja ideoita myös näkyykin videolla, Luukkainen vinkkaa. 

Luukkaisella itsellään on vahva luotto siihen, että uusi biisi löytää yleisönsä. Omien sanojensa mukaan hänellä on ny ensimmäistä kertaa tunne siitä, että tästä tulee hitti. 

- Ensimmäistä kertaa ikinä oman biisin kohdalla uskaltaisin löydä vetoa, että tästä tulee jonkinlainen hitti. Toki olen kyllä kuullut muilta, että aina, kun luulee itse niin, niin silloin kaikki menee mönkään. Mutta aika näyttää, että miten tässä käy. Mutta mielestäni siitä tietää, että biisi on hyvä, jos sitä itsekin jaksaa valmistumisen jälkeen kuunnella. Ja tämän kanssa kävi juuri niin, Luukkainen toteaa.

Miten on, uppoaako biisi? Pääset kuuntelemaan sen alta. 

Lue myös: Fani tatuoi Oku Luukkaisen nimikirjoituksen rintaansa - "Sanansa mittainen kaveri"

Lue myös: Oku Luukkaisella sydänystäviä on vain kourallinen: "Heikoimmat ovat tippuneet kyydistä"

Kilpailut

Uusimmat