Kuva: AOP

Rolling Stones julkaisee aiemmin kuulemattomia kappaleita 70-luvulta, katso musiikkivideo!

10.07.2020 09:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Rockbändi julkaisee vuonna 1973 ilmestyneen levyn erikoispainoksen, jonka mukana on kolme aiemmin kuulematonta kappaletta.

Legendaarinen rockyhtye The Rolling Stones julkaisee aiemmin kuulematonta musiikkia vuodelta 1973. Bändi julkaisee kyseisenä vuonna ilmestyneen Goats Head Soup -levyn uudelleen, ja mukana tulee olemaan todellista herkkua rollarifaneille: lukuisia bonuskappaleita, joita ei aiemmin ole kuultu.

Yhdellä kappaleista on mukana vieraileva tähti, Jimmy Page Led Zeppelin -yhtyeestä. Kappale Scarlet on saanut nimensä Pagen tyttären mukaan, brittilehti Daily Mail kertoo.

Albumi julkaistaan 4. syyskuuta. Kyseessä on nelilevyinen kokoelma, joka sisältää 10 bonuskappaletta, jotka ovat esimerkiksi eri versiointeja tutuista kappaleista. Lisäksi mukana on kolme aiemmin julkaisematonta kappaletta.

Alkuperäinen versio levystä oli yhtyeen 11. Briteissä ja 13. Yhdysvalloissa julkaistu studioalbumi. Levyn tunnetuin kappale on akustinen balladi Angie, joka saa edelleen laajaa radiosoittoa ympäri maailmaa. 

Yhtye on tehnyt musiikkivideon yhdelle aiemmin julkaisemattomista kappaleista. Biisi kantaa nimeä Criss Cross, ja voit katsoa sen musiikkivideon alta.

Lue myös: The Rolling Stones julkaisi uuden singlen - sanoitukset sopivat vahvasti koronakevääseen

Lue myös: Mick Jagger piikittelee Beatlesia: "Toinen bändi soittaa stadioneille edelleen ja toista ei ole"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat