Alice In Chains ja Elton John yllättävät yhteiskappaleella

12.08.2009 06:47 -

Piakkoin paluulevynsä julkaiseva legendaarinen jenkkibändi Alice In Chains ja rockin ikoni Elton John ovat yhdistäneet voimansa. Artistit esiintyvät yhdessä Alice In Chaisin uuden levyn nimikkokappaleella, kertoo spin.com

Yhteistyössä tehty kappale on nimeltään Black Gives Way To Blue. Biisi on omistettu vuonna 2002 kuolleelle, Alice In Chainsin alkuperäiselle laulajalle, Layne Staleylle.

- Tarvitsimme kappaleeseen pianontaustan. Ystävämme ehdotti, että kysyisimme Elton Johnilta haluaisiko hän soittaa sen. Päätin lähettää Eltonille viestin, jossa kerroin kappaleen taustoista. Yllätyksekseni hän suostui pyyntöömme. Oli uskomaton tunne kävellä äänityssessioihin ja nähdä Eltonia varten kirjoitetut pianonuotit, kitaristi Jerry Cantrell kertoo.

Cantrell sanoo kokemuksen olleen huikea, sillä mies on suuri Elton John -fani. Myös Elton kertoo olleensa imarreltu siitä, että hän sai ottaa osaa biisin äänityksiin.

- Olen ollut pitkään Jerry Cantrellin ihailija. Kun hän pyysi minua soittamaan Black Gives Way To Blue -kappaleella olin innoissani enkä voinut kieltäytyä. Äänityssessiot olivat mahtavat. Kyseessä on todella kaunis kappale, Elton kertoo.

Alice In Chainsin Black Gives Way To Blue -levy ilmestyy 29. syyskuuta. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen studiolevy sitten vuonna 1995 julkaistun, yhtyeen omaa nimeä kantavan albumin.

Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2002 laulaja Layne Staleyn kuoltua. Bändi kuitenkin kasasi rivinsä uudelleen vuonna 2006 uuden laulajan, William DuVallin kanssa.

Kilpailut

Uusimmat