Kuva: AOP

Mike Portnoy vaikuttui fanin kotitekoisesta rumpusetistä ja taidoista - hommaa muusikolle soittimet

17.03.2021 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Indonesialainen soittaa YouTube-videoillaan Dream Theaterin -kappaleita kotitekoisella rumpusetillä.

Indonesialainen Deden Noy on kova Dream Theater -fani, ja rumpali onkin noussut pieneksi nettisensaatioksi, kun hän soittaa Dream Theaterin kappaleiden tahdissa kotitekoisella rumpusetillä.

Dream Theaterin perustaja ja entinen rumpali Mike Portnoy, 53, onkin saanut faneiltaan huiman määrän viestejä Noyn taidoista ja sitoutumisesta. Nyt Portnoy onkin ilmoittanut, että aikoo hommata soittajalle oikean rumpusetin.

"Olen saanut satoja, kenties tuhansia, viestejä Deden Noysta, joka soittaa biisejäni kotitekoisella rumpusetillä. Hänen lahjakkuutensa on uskomatonta ja olen järjestämässä hänelle uutta settiä Taman sekä Sabianin kanssa", Portnoy kertoo Instagram-sivullaan ja jatkaa kommenteissa:

"Haluan siis kiittää saamastani palautteesta ja muistakaa myös, en tee tätä täysin yksin, vaan sponsoreideni avustuksella. Tama ja Sabian ovat ajatuksesta hyvin innoissaan."

Näet Portnoyn julkaisun alta tai tästä.

Näet Deden Noyn soittovideon alta tai täältä.

Dream Theaterin nykyiset jäsenet kitaristi John Petrucci sekä kosketinsoittaja Jordan Rudess löivät pitkästä aikaa hynttyyt yhteen Portnoyn kanssa.

Kolmikko nimittäin perusti 90-luvun lopulla Liquid Tension Experiment -nimisen instrumentaaliyhtyeen, jossa neljäntenä jäsenenä toimii basisti Tony Levin. Nyt yhtye on ilmoittanut, että se julkaisee uuden albumin yli 20 vuoden tauon jälkeen.

Lue myös: Dream Theater -kitaristi yhteistyöstä Mike Portnoyn kanssa: "Hän teki valtavan hienoa työtä"

Lue myös: Dream Theater -kolmikko palaa yhteen, Mike Portnoy hehkuttaa: "Vuoden paras juttu!"

Kilpailut

Uusimmat