Kuva: AOP

Judas Priestin Rob Halford kommentoi K.K Downingin eroa: "Hän halusi jättää bändin"

03.05.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

K.K Downing jätti Judas Priestin yllättäen vuonna 2011.

Judas Priestin legendaarinen kitaristi  K.K Downing, 67, jätti yhtyeen yllättäen vuonna 2011.

K.K. Downing muodosti neljän vuosikymmenen ajan Glenn Tiptonin, 73, kanssa yhtyeen kitaristikaksikon, jonka soittotyyli määritti koko bändin musiikkia. Downing oli myös tärkeä biisintekijä yhtyeen ensimmäisellä vuosikymmenellä. Vuonna 1969 bändiä perustamassa ollut Downing sanoi Tiptonin sairastumisen jälkeen olevansa loukkaantunut, että häntä ei pyydetty takaisin.

- Olen pökertynyt siitä, ettei minua pyydetty astumaan alkuperäisiin saappaisiini, kitaristiksi, Judas Priestiin. Nyt kuitenkin tiedän paremmin kuin aiemmin, että tein oikean päätöksen lähtiessäni bändistä.

Judas Priestin laulaja Rob Halford, 69, puhui Downingin erosta tuoreessa Inside With Paulo Baron -ohjelman haastattelussa.

- K.K halusi jättää bändin ja tehdä muita asioita. En hirveästi halua puhua asiasta, mutta toivon hänelle kaikkea hyvää.

- Kaikki bändit, oli kyseessä sitten Iron Maiden tai Van Halen tai Kiss, ovat käyneet muutoksia läpi urallaan. Ne ovat hyvin tunnerikkaita hetkiä.

Judas Priest on yksi Rock And Roll Hall Of Famen ehdokkaista. Downing ilmoitti Eonmusic-julkaisun haastattelussa, että on valmis astumaan lavalle ex-bändinsä kanssa, jos tilaisuus tulee

"Se olisi todella mielenkiintoista. En valitettavasti tiedä, että millainen sopimus tuossa on. Jos pääsen sisään, saammeko edes soittaa? En tiedä, miten koko systeemi toimii, mutta eiköhän se selviä.

Toivon, että joku päivä voisimme olla vain niin, että hehkuttaisimme saavutuksiamme emmekä murehtisi muusta. Monesti sanotaan, että hautajaiset tuovat ihmiset yhteen - ja en sano, että Hall of Fame olisi kuin hautajaiset -, mutta se voi tuoda mukanaan tilaisuuden, että olemme jälleen yhdessä ja jaamme lavan."

Lue myös: Judas Priestin Rob Halford: "En koskaan halunnut lähteä bändistä"

Lue myös: Ex-kitaristi haluaisi esiintyä Judas Priestin kanssa Hall Of Fame -tilaisuudessa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat