Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Tiesitkö, miltä Blind Channelin jäsenet näyttivät vuonna 2013? - "Olimme täynnä uhmaa ja vimmaa"

03.06.2021 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Blind Channelin ensimmäinen musiikkivideo Save Me julkaistiin vuonna 2013.

Blind Channel on saanut valtavasti huomiota viime aikoina sekä kotimaassamme että ulkomailla. Yhtyeen menestyksekäs esiintyminen Euroviisuissa johti muun muassa siihen, että hittikappale Dark Side nousi Spotify-listoilla korkealle ympäri maapallon.

Yhtyeen uran ensimmäinen musiikkivideo Save Me -kappaleesta julkaistiin vuonna 2013. Blind Channelin laulaja Joel Hokka kertoo Voice.fi:lle, että "teinipoikamainen angsti" oli tuolloin läsnä.

- Oltiin tosi junnuja tuohon aikaan, ihan lukioikäisiä ja täynnä uhmaa ja vimmaa. Sellainen teinipoikamainen angsti oli aika kova! Aika hauskaltahan toi nyt näyttää jo.

- Ulkonäkömme on luonnollisesti kehittynyt vuosien varrella. Isoin steppi otettiin varmasti kun lähdettiin tekemään Dark Sidea - halusimme uudistua isolla kädellä ja olla entistä provosoivampi niin ulkoisesti kuin musiikillisestikin.

Vuonna 2013 yhtye harjoitteli rumpali Tommi Lallin vanhempien autotallissa.

- Treenis oli Tommin vanhempien autotallissa ja keikoille kuljettiin minun isäni maasturilla! Eli aika sympattista ja pientä vielä kaikinpuolin! Ensimmäinen bändiskabavoitto ja levydiili olivat tosin oven takana, Hokka muistelee.

Vuonna 2014 Blind Channel osallistui Wacken Metal Battleen, jonka yhtye voitti ja pääsi esiintymään järkälemäiselle Wacken Open Air -festivaalille. Samana vuonna yhtye solmi levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa.

Voit katsoa Save Me -kappaleen musiikkivideon alta. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Euroviisujen kuudes sija antoi Blind Channelille huiman määrän näkyvyyttä. Seuraavaksi on tarkoitus julkaista uusi albumi ja "valloittaa maailma".

- Albumi numero neljä on vahvasti työn alla. Meillä on kova duuni kirjoittaa iso albumi ja ennen kaikkea taltioida se niin isosti, että ensi vuonna voimme valloittaa maailman. Toivomme myös, että päättäjät antavat meidän ja festarijärjestäjien tehdä konsertteja koronaturvallisesti yleisölle, jotka ovat todella nälkäisiä keikkoja kohtaan! Hokka sanoo lopuksi.

Yhtyeen Euroviisujen finaaliesityksen näet alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Voice.fi, Radio Nova, Radio City, SuomiRock ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Blind Channelia verrataan toistuvasti Linkin Parkiin - nyt jenkkiyhtyeen tähti täräytti näkemyksensä

Lue myös: Miltä Blind Channelin Dark Side -hitti kuulostaa riisuttuna? Yhtye julkaisi hurmaavan esityksen

Kilpailut

Uusimmat