Kuva: EBU / Andres Putting

Viisuvoittaja Måneskin on saanut vaikutusvaltaisia ihailijoita - Miley Cyrus lähestyi Instagramissa

09.06.2021 08:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Italian euroviisuvoittaja toivoo pääsevänsä tekemään yhteistyötä Cyrusin kanssa.

Vuoden 2021 Eurovision laulukilpailun voittanut italialaisbändi Måneskin on saanut ihailijoita musiikkimaailman huipulta. Esimerkiksi skottilainen rockyhtye Franz Ferdinand ja yhdysvaltalainen supertähti Miley Cyrus ovat ilmaisseet yhtyeelle ihailunsa.

- Jotkut artistit, joita katsomme ylöspäin, ovat laittaneet meille viestiä, että ”hyvää työtä, rakastamme teitä”. Olemme saaneet viestejä Franz Ferdinandilta ja Miley Cyrusilta. Meidän täytyy yrittää saada hänet tekemään yhteistyötä kanssamme. Voimme lähettää hänelle satoja viestejä Instagramissa, Måneskinin basisti Victoria De Angelis sanoo Metro-julkaisun mukaan.

De Angelis kertoo puolestaan BBC:n haastattelussa, että Miley Cyrus on alkanut seurata yhtyettä Instagramissa.

Miley Cyrus tekee nykyään entistä rockvaikutteisempaa musiikkia. (kuva: AOP)

Miley Cyrus on osoittanut arvostuksensa italialaista rockbändiä kohtaan julkisestikin. Måneskin jakoi Instagramin tarinoissaan videopätkän, jossa solisti Damiano David laulaa Cyrusin Midnight Sky -hittiä. Cyrus jakoi tämän pätkän omassa Instagram-tarinassaan 134 miljoonalle seuraajalleen ja kutsui bändiä hänen ”parhaiksi ystävikseen”. Cyrus on ottanut musiikkiinsa entistä enemmän rockvaikutteita, ja viime levyllään nainen duetoikin esimerkiksi Joan Jettin ja Billy Idolin kanssa.

Måneskinin voittobiisi Zitti E Buoni on noussut listojen kärkeen ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä Suomen Spotifyn kaksi kuunnelluinta kappaletta on Måneskinilta. Yhtyeen viimeisin albumi Teatro d'ira Vol. I komeilee Suomen virallisen albumilistan ykkösenä.

Lue myös: Italian euroviisuvoittaja Måneskin kommentoi tiukasti solistin huumekohua: "Typerää paskaa"

Lue myös: Blind Channelilta yksiselitteinen reaktio Italian voittobändin huumekohuun: "Naurettavaa"

Lähteet: Metro, Wiwibloggs, Suomen virallinen lista, BBC

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat