Kuva: AOP

Britney Spearsin poikaystävä otti kantaa faneja huolestuttavaan kysymykseen - palaako tähti ikinä lavoille?

19.08.2021 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sam Asghari antoi kysymykseen kaksijakoisen vastauksen.

Britney Spearsin, 39, poikaystävä Sam Asghari, 27, on ottanut kantaa siihen, palaako Spears enää esiintymislavoille. Spears on ollut määrittelemättömän mittaisella tauolla vuoden 2019 alusta lähtien. Asghari kommentoi asiaa paparazzille, joka kysyi mieheltä, uskooko tämä, että Britney-fanit pääsevät vielä näkemään naisen takaisin esiintymislavoilla. Miehen kommentti oli ensin yksiselitteinen, mutta sitten hän veti hieman sanojaan takaisin.

- Kyllä, ehdottomasti. Tai ainakin toivon niin, Asghari vastasi.

Epäselvyyttä tilanteeseen tuo Spearsin holhousjärjestely, jonka alaisuudessa nainen on ollut jo 13 vuoden ajan. Spearsin aiempi asianajaja kertoi oikeudessa, että Spears ei aio esiintyä niin kauan, kun tämän isä Jamie Spears kontrolloi tämän uraa. Tähden isä on toiminut Spearsin holhoajana lähes yhtäjaksoisesti koko 13 vuoden järjestelyn ajan. Hiljattain Jamie Spears kuitenkin suostui siirtymään syrjään tehtävästään tyttärensä tahdon mukaisesti. Spears on kamppaillut oikeudessa pitkään saadakseen isänsä pois holhoajan paikalta, joten kyseessä on merkittävä voitto naiselle. Spears on kertonut pelkäävänsä isäänsä, ja nainen haluaa isäänsä syytettävän holhousaseman väärinkäytöstä. Vielä ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Jamie Spears luopuu roolistaan.

Britney Spears on ottanut kantaa tuleviin esiintymisiinsä Instagramissa julkaisemallaan videolla kesäkuussa.

- Minulta on kysytty, olenko valmis palaamaan lavoille ja aionko esiintyä enää koskaan. Minulla ei ole aavistustakaan. Minulla on hauskaa juuri nyt, olen muutosvaiheessa elämässäni ja nautin olostani, Spears sanoi.

On kuitenkin huomionarvoista, että tämä video julkaistiin ennen kuin Spears puhui julkisesti oikeudessa holhousjärjestelystään ja kertoi maailmaa järkyttäneitä yksityiskohtia kokemuksistaan. Oikeuden kuulemisessa Spears muun muassa totesi valehdelleensa Instagram-päivityksissään olevansa onnellinen, vaikka tosiasiassa tilanne on aivan päinvastainen.

Lue myös: Britney Spears jakoi yläosattomia kuvia - kertoi myös, miksi halusi tehdä näin juuri nyt

Lue myös: Onko Britney Spears vihdoin lähellä vapautumista holhouksesta? "Kun aika on oikea"

Lähteet: Fox News, Fox News

Juttua muokattu 19.8. klo 13.47: Muutettu otsikon vastasi-sana muotoon "otti kantaa".

Kilpailut

Uusimmat